Mamarazzis

Exclusiva: Alfred Garcia i María Hervás es van conèixer en el concert de Jordi Évole a Barcelona

  • El cantant va desfilar dijous en la Mercedes Benz Fashion Week i l’actriu és també a Madrid... ¿Serà dimecres a les revistes quan veurem la primera imatge de la parelleta? ¡Ai, tant de bo!

Exclusiva: Alfred Garcia i María Hervás es van conèixer en el concert de Jordi Évole a Barcelona
3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

ALFRED GARCIA I MARÍA HERVÁS. Tot el que toca Jordi Évole es converteix en notícia. Volent-ho i, en aquest cas, sense voler. El 13 de novembre el presentador iniciava una sèrie de concerts amb la seva banda ‘Los Niños Jesús’. La Sala Apolo aplegava infinitat de nostàlgics del pop-rock dels 80 i 90 i entre el públic hi havia Alfred Garcia (25) i María Hervás (35). Allà es van conèixer, allà van connectar i partir d’aquell dia van començar a tenir una relació d’amics. Es van veure també el 26 de novembre al Palau Sant Jordi. L’ex ‘triunfito’ va ser un dels convidats per cantar en el concert de final de gira de Sopa de Cabra. María Hervás va passar desapercebuda entre el públic i va poder aplaudir el seu ‘amic’ mentre aquest entonava ‘El boig de la ciutat’ amb Gerard Quintana. 

L’actriu, per la seva banda va convidar, el cantant a veure ‘Yerma’, de Federico García Lorca, obra que ella ha protagonitzat al Teatre Lliure, amb un èxit aclaparador. Tot anava tan bé que van decidir acabar junts el 2022 a les illes Canàries. Hotel de luxe, bon clima, solet i bona companyia ¿què més es pot demanar per acabar bé l’any? Els seus amics, la seva gent més pròxima, expliquen que no s’amaguen. Es comporten amb total naturalitat i no falten entre ells els gestos de complicitat, els petons i les carícies. Atenció paparazzis que aquesta setmana coincideixen tots dos a Madrid. Alfred va desfilar dijous en la Mercedes Benz Fashion Week i María és també a Madrid. ¿Serà dimecres a les revistes quan veurem la primera imatge de la parelleta? ¡Ai, tant de bo!

BARBARA REY.

Si tot el que toca Évole és èxit, ja no parlem de Risto Mejide. La seva última entrevista a Bárbara Rey va rebentar els audímetres i va anotar màxim de la temporada per al seu programa ‘Viajando con Chester’ (Cuatro). Semblava que ja ho sabíem tot del rollet de Bárbara i l’emèrit. I no. Vam descobrir que no els va presentar Adolfo Suárez, que ella ha estat en més d’una ocasió a la Zarzuela i que allà va conèixer el llavors príncep Felip. I també vam descobrir que l’inici d’aquesta relació va ser el clar exemple del que és l’assetjament disfressat de romanticisme. La insistència sense admetre les negatives no és ‘treballar-se una relació’. No té res de romàntic. El Rei va considerar que els seus propis desitjos estaven per sobre del que volia Bárbara. I va continuar insistint-hi. I va provocar la por en la vedet. Sentir por si dius ‘no’ a un Rei i sentir por per dir ‘sí’ a un Rei no és romàntic, és gairebé de pel·li de terror. Que no ens venguin més motos. Ho explicava molt bé Samantha Hudson fa uns dies i ho expliquen fa temps les feministes, no té a veure res el consentiment amb el desig. Que acabi l’assetjament d’una vegada i que prioritzi el desig sempre.

Notícies relacionades

TAMARA FALCÓ I ÍÑIGO ONIEVA

Ja ho vam avançar les Mamarazzis, ‘Tamara Falcó parlarà el 16 de febrer’. Ho vam dir i així ha sigut. Dijous va debutar com a dissenyadora per a Pedro del Hierro i va aparèixer en el ‘photocall’ de bracet del seu nòvio, Íñigo Onieva. Tots dos han cobrat, i molt, per aquesta primera aparició en públic. No se’ls veia agafant-se les mans des que es va descobrir la infidelitat del noi. La filtració del famós vídeo d’Íñigo a la ‘Burning Man’ i la seva reacció amb la frase «que vulguin treure això el dia del nostre anunci d’‘engagement’, és una llàstima» és ja història d’Espanya. Doncs aquest ‘engagement’ s’ha trencat i ha hagut de mediar Déu i la Verge perquè es reconstruís. Una vegada solucionats els problemes amorosos, queda l’objectiu de continuar facturant. No hi haurà segona temporada de ‘La Marquesa’ a Netflix, però que ningú pateixi. Aquesta parella recaptarà tot el que deixi de guanyar. Fonts pròximes a la marca ens confirmen a les Mamarazzis que Tamara, ella soleta, va cobrar més de 40.000 euros per la jornada. Molt lluny va quedar el caixet d’ell, tot i que es va emportar una bona picossada. El ‘docureality’ no el veurem a Netflix, però sí que la seva vida la veurem a base de ‘photocalls’ i exclusives a les revistes. ‘Preysler style’, vaja.