A Londres

El món de la moda rendeix homenatge a Vivienne Westwood

  • Victoria Beckham, Kate Moss, Bob Geldof i Helena Bonham Carter, entre d’altres, assisteixen al funeral homenatge per donar l’últim adeu a la «reina de la moda punk»

El món de la moda rendeix homenatge a Vivienne Westwood
1
Es llegeix en minuts

Moltes celebritats del món de l’espectacle i de la moda han assistit aquest dijous a un funeral homenatge per donar l’últim adeu a Vivienne Westwood. La icònica dissenyadora de moda va morir el 29 de desembre amb 81 anys, una pèrdua que va suposar un gran dolor per a tots aquells a qui havia inspirat durant la seva increïble i trencadora carrera.

Un dels primers rostres coneguts a arribar a la londinenca catedral de Southwark va ser Victoria Beckham, acompanyada del modista Marc Jacobs. Amb tarannà seriós, l’ex Spice Girls va rendir homenatge a la creadora britànica amb un clàssic: un vestit negre cenyit amb coll alt, màniga llarga i megaulleres de sol, segons informa ‘The Mirror’.

Segons després va aparèixer la supermodel Kate Moss, de 49 anys, amb una elegant boina negra, vestit llarg, abric de vellut i sabates de talons alts que la van fer ensopegar mentre pujava l’escalinata cap a la basílica, acompanyada per la seva filla Lila, de 20 anys, que lluïa un bolso Westwood vermell.

El músic britànic Stormzy va mostrar també els seus respectes quan es va unir al multitudinari funeral amb un vestit negre, un fermall i ulleres fosques. Més tard va arribar l’actriu Helena Bonham Carter, de 56 anys, que no va passar desapercebuda amb un ‘monolook’ de tartan vermell amb cotilla inclosa i unes sabates de fusta ‘Rocking Horse’, emblema de l’estètica Westwood.

Notícies relacionades

Minuts abans que comencés la cerimònia van arribar Bob Geldof, Susie Bick, Nick Cave, Simon Le Bon, Paloma Faith i el músic i presentador Jarvis Cocker, que es van asseure a les últimes files.

Westwood, «la reina del punk» i del ‘new wave’, ja va ser sepultada fa setmanes en un funeral privat al qual només va assistir la família a la seva ciutat natal de Tintwhistle, Derbyshire, on l’església va ser decorada amb 45 metres de tela escocesa, que va ser una de les seus últimes voluntats.