Fantasia musical

Halle Bailey comparteix el nou tràiler de ‘La Sirenita’

  • «Falten només 100 dies perquè s’estreni als cines», va escriure l’actriu al seu compte de Twitter

Halle Bailey comparteix el nou tràiler de ‘La Sirenita’
1
Es llegeix en minuts

Halle Bailey està «molt emocionada» que el món a la fi pugui veure ben aviat ‘The Little Mermaid’ (‘La Sirenita’). L’actriu i cantant, de 22 anys, encarna la princesa Ariel a l’esperada nova versió d’acció en viu del musical animat original de Disney.

Bailey va compartir aquest dimecres el tràiler de la cinta, que s’estrenarà el 26 de maig. «Falten només 100 dies perquè s’estreni als cines», va escriure la noia al seu compte de Twitter.

El nou tràiler mostra Bailey cantant l’enganxosa cançó ‘Part of your world’ mentre navega pels mars i insinua la seva esporàdica sortida a la superfície.

La protagonista mostra per primera vegada Jonah Hauer-King com el príncep Èric i la brivall Úrsula, que interpreta l’actriu Melissa McCarthy, que va haver de d’anar a classes de cant per al famós paper.

Disney va anunciar el 2019 que Bailey assumiria el paper principal. La notícia es va rebre immediatament amb gran polèmica amb comentaris negatius sobre la idea que una actriu negra interpreti el personatge fictici. No obstant, molts altres fans van decidir treure importància al possible racisme i quedar-se amb el costat positiu de la iniciativa de Disney. «Reacció racista»

Notícies relacionades

Nombrosos actors, inclosos el comediant Trevor Noah i Halle Berry, van condemnar la reacció de «racista». Per la seva banda, Bailey va dir que va ignorar la reacció violenta i es va refugiar en les «paraules de suport» dels seus avis, que li van recordar: «No entens el que això significa per a nosaltres, per a la nostra comunitat, per a totes les nenes negres i morenes que es reflectiran en tu», segons informa ‘The Independent’.

L’actriu va explicar setmanes després per què el paper significa tant per a ella: «M’encanta aquesta pel·lícula i l’he idealitzat des que era nena». «M’he pressionat una mica perquè vull transmetre totes les sensacions que vaig sentir quan era una nena», va reconèixer.