Casament ajornat

¿Està realment embarassada Tamara Falcó? Això és el que se sap

  • Tamara Falcó escull la marca espanyola ‘Sophie et Voilà’ per al seu vestit de casament

  • Tamara Falcó desmenteix els rumors del seu suposat embaràs

¿Està realment embarassada Tamara Falcó? Això és el que se sap

KIKO HUESCA / EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els rumors han envoltat la vida de Tamara Falcó les últimes setmanes. La celebració tardana de la seva boda i la suposada venda d’‘El Rincón’ han acaparat les portades de les principals revistes del cor, i això ha obligat la marquesa de Griñón a pronunciar-se al respecte per desmentir possibles informacions falses.

L’ajornament de la unió entre la filla d’Isabel Preysler i Íñigo Onieva no implica grans canvis de calendari, ja que el matrimoni se celebrarà només tres setmanes després del previst. El 8 de juliol és la nova data escollida per la parella.

Motiu de l’ajornament

La col·laboradora d’‘El hormiguero’ va negar rotundament que estigués esperant un fill: «És mentida», va afirmar en el programa presentat per Pablo Motos. No obstant, la veritat és que un embaràs seria la causa després del retard del casament. Es tractaria d’una amiga de Falcó, que «no arribaria al 17 de juny» per assistir a la cerimònia, tal com va explicar la periodista Leticia Requejo, col·laboradora d’‘El programa de Ana Rosa’.

‘El Rincón’ i la seva falsa venda

Notícies relacionades

La marquesa de Griñón també va aprofitar l’espai televisiu d’Antena 3 per desmentir que anés a vendre ‘El Rincón’, el palau que té a Aldea del Fresno i on té previst celebrar el seu casament.

Així mateix, també va negar que hagi de desfilar a la passarel·la Cibeles, tot i que va assegurar que el que ha pogut portar a equivocació és que algunes models desfilaran amb dissenys fets per ella per a la col·lecció de Pedro del Hierro.