Abans del casament

Íñigo Onieva salta pel rumor de l’embaràs de Tamara Falcó

  • Iñigo Onieva i l’embaràs de Tamara: ‘Piano, piano’

  • Tamara revela nous detalls del seu casament

Íñigo Onieva salta pel rumor de l’embaràs de Tamara Falcó
2
Es llegeix en minuts

Immersa en els preparatius del seu casament amb Íñigo Onieva, Tamara Falcó s’ha convertit en notícia les últimes hores per un rumor que no té res a veure amb el ‘sí, vull’ que donarà a l’home de la seva vida en tot just cinc mesos. I és que segons el tiktoker Abel Planelles – el mateix que va revelar que María Pombo estava embarassada per segona vegada– la marquesa de Griñón estaria esperant el seu primer fill als 41 anys.

 Una bomba que avançava el programa ‘Y ahora Sonsoles’ i que no trigava a fer-se viral, amb molts qüestionant com la filla d’Isabel Preysler, que sempre ha presumit de ser una bona cristiana i una creient acèrrima, s’hauria quedat embarassada abans de passar per l’altar.

 La representant de Tamara no trigava a posar fi al rumor de cop, assegurant amb rotunditat a la revista ‘Diez minutos’ que la socialité no està esperant el seu primer fill. Un desmentiment a què aviat s’afegia el mateix Íñigo Onieva que, tot i que poc avesat a parlar amb els mitjans de comunicació, sí que ha atès el portal ‘Informalia’ per deixar clar, amb un breu «no és veritat» que la seva promesa no està embarassada.

Viure junts

 De moment, i malgrat que mai han amagat el seu desig de formar la seva pròpia família, la parella vol anar «piano piano i pas a pas»– va declarar l’enginyer fa tan sols uns dies quan li van preguntar per una possible paternitat –, estan centrats en els preparatius del casament i no es plantegen l’arribada d’un nadó a les seves vides fins que no siguin marit i muller; una cosa que passarà el 17 de juny.

Notícies relacionades

 El que sí que arribarà abans del seu anhelat ‘sí, vull’ serà la convivència, ja que segons diferents mitjans de comunicació serà en dues o tres setmanes quan Tamara i Íñigo tornaran a compartir pis després d’unes quantes setmanes a cavall de l’apartament de solter de l’empresari i la residència d’Isabel Preysler, on la socialité es va instal·lar després de la ruptura el mes de setembre passat.

 Tot i que es desconeix si serà la marquesa qui es mudarà a casa del seu promès o si tots dos faran les maletes per començar una nova vida a l’àtic que Tamara va adquirir el 2020 a la urbanització Puerta de Hierro – de 186 metres quadrats, 4 dormitoris i piscina privada– i amb una decoració i condicionament que està enllestint, el que sí que sembla clar és que volen passar tot el seu temps lliure junts i no esperaran fins al casament per tornar a compartir sostre.