Nous projectes

Novetats en la vida d’Anabel Pantoja: recorre les illes Canàries i nou viatge amb la seva tieta

  • El motiu pel que Isabel Pantoja ajorna fins al febrer la seva gira pels Estats Units

  • Nou casament a la tardor: Isa Pantoja i Asraf Beno avancen detalls

Novetats en la vida d’Anabel Pantoja: recorre les illes Canàries i nou viatge amb la seva tieta
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de veure’s obligada a posposar la seva gira americana per problemes burocràtics amb el visat, Isabel Pantoja, de 66 anys, viatjarà aquest febrer als Estats Units; però no ho farà sola. Anabel Pantoja, neboda de la cantant, acompanyarà la seva tieta en aquest ‘tour’ després de diversos mesos allunyada dels platós. No obstant, l’excol·laboradora de Telecinco ha estat ocupada amb el seu nou projecte.

Notícies relacionades

Segons avança la revista Lecturas, la ‘nebodísima’ hauria estat rodant un nou programa durant les últimes setmanes. El lloc escollit per aquesta gravació serien les illes Canàries, on la participant d’espais televisius com Sálvame o Supervivientes viu des de fa cinc anys. Més enllà d’aquesta informació, hi ha molt pocs detalls sobre una producció plena de secretisme.

Imatges del rodatge

Les imatges compartides per la revista del cor mostren la sevillana movent-se per diferents punts d’interès de l’arxipèlag canari, entre els quals destaquen les platges tropicals. Per aquesta raó, a les fotografies en qüestió es pot veure Anabel Pantoja en biquini a la vora de l’oceà Atlàntic.