Parella del moment

¿Què ha estudiat Clara Chía, la nova nòvia de Piqué?

  • Shakira i Gerard Piqué eviten el seu incòmode retrobament a l’aniversari del seu fill Milan

  • Shakira i Piqué: de parella ideal a un triangle amorós amb ruptura dolorosa

  • Mamarazzis: la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía, «cada vegada més enfortida»

¿Què ha estudiat Clara Chía, la nova nòvia de Piqué?

Lorena Vázquez / Laura Fa / El Periódico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La separació de Gerard Piqué i Shakiraha esquitxat a una tercera persona. Les contínues referències entre tots dos des de l’estrena de la ‘Bizarrap Music Session’ de la cantant colombiana, amb una lletra plena d’indirectes a la seva exparella, també han involucrat Clara Chía, nova nòvia de l’exfutbolista.

Malgrat que la infidelitat protagonitzada per aquesta jove catalana ha posat totes les mirades sobre ella, són pocs els detalls que es coneixen sobre la seva formació acadèmica i la seva vida familiar.

Formació de luxe

Notícies relacionades

Segons recullen diversos mitjans, Clara Chía ha estudiat la carrera de Publicitat i Relacions Públiques, un grau que li hauria permès aconseguir el perfil professional idoni per entrar a treballar a Kosmos, l’empresa propietat de Gerard Piqué on tots dos es van conèixer. Chía hauria passat per les aules universitàries de la costosa Escola Internacional de Protocol de Barcelona (EIP) i, més tard, hauria entrat a Escrivá Events, empresa especialitzada en la planificació de bodes i cerimònies per a personatges públics.

Abans, altres mitjans apunten que la jove s’havia format a l’Escola Frederic Mistral i l’Institut Escola Costa i Llobera i l’Escola Lleó XIII, dos centres educatius de Barcelona amb alt reconeixement.