Relació gèlida

Shakira i Gerard Piqué eviten el seu incòmode retrobament a l’aniversari del seu fill Milan

  • Aquest diumenge el seu fill gran va fer 10 anys i per celebrar una data tan especial la cantant va organitzar una festa amb tots els amics del nen

Shakira i Gerard Piqué eviten el seu incòmode retrobament a l’aniversari del seu fill Milan
2
Es llegeix en minuts
Europa Press

Dia marcat en vermell al calendari de Shakira i Gerard Piqué. Aquest diumenge el seu fill gran, en Milan, va fer 10 anys i, per celebrar una data tan especial, la cantant va organitzar una festa amb tots els amics del nen a la seva mansió d’Esplugues de Llobregat.

Enmig d’un ambient festiu, amb nombroses fans de la colombiana a les portes de la seva residència que corejaven els seus grans èxits i cantaven la cançó de ‘Cumpleños feliz’ al nen, i fins i tot amb dos ‘youtubers’ –amb ganes de protagonisme i d’entretenir els curiosos i els nombrosos mitjans de comunicació congregats als voltants– disfressats de policia, a poc a poc van començar els preparatius.

A primera hora de la tarda va arribar a la casa de Shakira tot el necessari per fer de l’aniversari d’en Milan un dia inoblidable: un pastís a l’interior d’una bossa de paper, animadors i jocs infantils per amenitzar la festa i els convidats, entorn de 15 nens – entre els quals es trobava el fill de l’exjugador del Barça Patrick Kluivert– que van anar entrant amb comptagotes disposats a disfrutar de la festa.

En Milan va aparèixer poc després amb cotxe acompanyat pel seu germà, en Sasha, i el seu pare, Gerard Piqué, amb el qual havia passat el cap de setmana. Ben somrient i sense deixar de parlar amb els seus fills, l’exfutbolista va accedir a la festa no per la casa de Shakira, sinó per la dels seus pares, que continua comunicada amb la de la cantant malgrat la presència, fa uns dies, d’una formigonera per aixecar un mur entre les dues propietats.

Notícies relacionades

Poc després, Piqué va abandonar el lloc per assistir als partits de la lliga de futbol de ‘streamers’ que presideix, la Kings League. Es desconeix si abans va acompanyar en Milan fins a la festa i es va retrobar amb la seva ex, amb la qual aquest cap de setmana s’ha especulat que va intentar reconciliar-se un mes després de la seva separació tot i que, arran de la negativa de Shakira, va optar per continuar la seva relació amb Clara Chía.

Precisament sobre els rumors de crisi o, fins i tot, ruptura amb la jove catalana que han sorgit en les últimes hores es va preguntar a Piqué, que, sense deixar de somriure, va donar el silenci per resposta a les informacions sobre els alts i baixos que suposadament està travessant amb Chía, completament desapareguda des que Shakira va treure el seu ‘Session 53’.