Parella trencada

Dani Alves va trucar a Joana Sanz des de la presó

L’exfutbolista va telefonar a la seva encara dona a l’assabentar-se que havia demanat el divorci

  • La dona de Dani Alves parla després de conèixer-se que ha demanat el divorci

  • Així és Joana Sanz

Dani Alves va trucar a Joana Sanz des de la presó

JOANA SANZ

2
Es llegeix en minuts

Novetats en la situació de Dani Alves i Joana Sanz després que, fa 48 hores, ‘El programa de Ana Rosa’ revelés en exclusiva que la model ha demanat el divorci al futbolista, que és a la presó des del 20 de gener per haver agredit presumptament sexualment una noia en una discoteca de Barcelona el 30 de desembre.

 Pel que sembla, la canària ha demanat un vis a vis per dir-li, personalment, que el seu matrimoni està trencat, però el brasiler –potser al sospitar el motiu d’aquesta visita– sembla que l’ha rebutjat, de manera que Sanz ha transmès als advocats del seu marit la seva intenció de divorciar-se.

 Una decisió meditada sobre la qual la model s’ha pronunciat a Instagram; ha deixat clar que no ha parlat amb cap mitjà de comunicació i ha assegurat que quan tingui res per comunicar ho farà a través de les seves xarxes socials.

 I ara ha sigut de nou Leticia Requejo, reportera d’‘El programa de Ana Rosa’, la que ha explicat en exclusiva que, després d’assabentar-se que la seva dona es volia divorciar, Dani Alves li va trucar per telèfon des de presó. Conversació curta

 Una conversa que va durar molt poc i en la qual sembla que el futbolista, que sap que la intenció d’ella és divorciar-se, li va confessar que no la vol perdre i que l’estima molt. «És una trucada de ‘sisplau no em deixis en aquest moment sol’», ha apuntat la col·laboradora.

Notícies relacionades

 La reacció d’ella ha sigut dir-li que en aquest moment està pendent del seu present immediat i que vol tenir una conversa perquè li doni les explicacions necessàries. La trobada que, pel que sembla, no es produirà a la presó, sinó el dia de demà, quan el brasiler surti de la presó (si és que obté la llibertat provisional fins que se celebri el judici).

 Una trobada que no significa que la model hagi fet un pas enrere, ja que, segons Requejo, continua ferma en la seva decisió de divorciar-se. Tanmateix, la model no es pronunciarà per confirmar o desmentir la notícia, perquè els seus advocats li han recomanat que es mantingui en silenci, ja que les seves declaracions no l’afavoreixen ni a ella ni a Alves, en una situació molt delicada.