Bodes

Marc Anthony es casa per quarta vegada a Miami amb la model Nadia Ferreira

L’enllaç, que va tenir lloc al Museu d’Art Pérez, va ser presidit per l’alcalde de Miami amb la presència d’assistents com David Beckham, Vin Diesel i Salma Hayek

Marc Anthony es casa per quarta vegada a Miami amb la model Nadia Ferreira
1
Es llegeix en minuts

El casament del salser Marc Anthony i la model Nadia Ferreira va ser sòbria i entretinguda, i va incloure mostres de la gastronomia, la música i la cultura paraguaianes, va revelar aquest diumenge el cònsol del Paraguai a Miami, Justo Apodaca, que va ser un dels convidats a la celebració en aquesta ciutat nord-americana.

«Realment va ser un casament molt sobri, però, alhora, entretingut», va afirmar Apodaca, en un diàleg telefònic amb el canal Telefutur.

El diplomàtic va confirmar que hi van assistir personalitats com l’exfutbolista David Beckham, l’empresari mexicà Carlos Slim i els actors Salma Hayek i Vin Diesel. També es trobaven entre els convidats els presidents del Paraguai, Mario Abdo Benítez, i de la República Dominicana, Luis Abinader.

El cònsol va descriure com a radiant, emocionada i posseïdora d’una bellesa única la núvia i ex-Miss Paraguai.

Sobre l’artista novaiorquès de pares porto-riquenys, va dir haver-lo vist bastant emocionat i que, fins i tot, «es va emocionar al moment de l’entrada d’ella a la cerimònia».

L’enllaç, que va tenir lloc al Museu d’Art Pérez, va ser presidit per l’alcalde de Miami, Francis X. Suarez, i hi va haver un sacerdot que va beneir els anells dels nuvis.

El cònsol va revelar que el menú ofert als convidats va incloure plats de la gastronomia paraguaiana, com la ‘chipa guazú’ (una espècie de coca elaborada a base de blat de moro), empanades i croquetes.

Notícies relacionades

Els assistents, als quals se’ls va suggerir entrar al casament sense els telèfons mòbils, es van delectar, a més, amb els acords de polques i ‘guaranias’ interpretades per quatre arpistes paraguaians residents a Las Vegas, Nova York i Miami.

«Va ser una cosa maca, però, no, exagerada com qualsevol podria pensar; res extravagant, res molt portat d’alguna fantasia o una pel·lícula de massa ficció, però, sí, amb molt glamur», va rememorar.