La vida del ‘rei del pop’

Antoine Fuqua dirigirà la pel·lícula biogràfica de Michael Jackson

  • El cineasta i Lionsgate s’han associat per produir un ‘biopic’ titulat ‘Michael’

Antoine Fuqua dirigirà la pel·lícula biogràfica de Michael Jackson

EPC

2
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Narrar la vida de Michael Jackson és el nou projecte cinematogràfic que té entre mans Antoine Fuqua. La revista digital ‘The Hollywood Reporter’, informa que el cineasta afroamericà i la companyia Lionsgate s’han associat per produir una cinta biogràfica titulada ‘Michael’.

«Les primeres pel·lícules de la meva carrera van ser vídeos musicals, i encara sento que combinar cine i música és una part profunda del que soc», afirma a través d’un comunicat per a l’esmentat mitjà. «Per a mi, no hi ha cap artista amb el poder, el carisma i el pur geni musical de Michael Jackson». «Vaig estar influenciat per fer vídeos musicals al veure el seu treball: el primer artista negre a tocar als MTV», afirma i afegeix: «La seva música i aquestes imatges són part de la meva visió del món, i l’oportunitat d’explicar la seva història a la pantalla juntament amb la seva música va ser irresistible».

Per la seva banda, Joe Drake, president de Lionsgate assegura que el ‘biopic’ «abordarà tots els aspectes de la vida de Jackson, incloent-hi les seves actuacions més icòniques que el van portar a convertir-se en el millor artista de tots els temps». Tot i que l’esmentada publicació planteja el dubte de com la cinta de Fuqua tractarà les acusacions d’abús sexual infantil contra Jackson que es van detallar públicament al documental del 2019.

Notícies relacionades

Encara no ha transcendit qui encarnarà la controvertida figura de Jackson en el film, que es començarà a rodar a finals d’aquest any. El que sí que és segur és que el productor serà Graham King, que es va encarregar de l’oscaritzada ‘Bohemian Rhapsody’ i que en aquesta ocasió s’alia amb els executius (els coexecutors John Branca i John McClain) que porten el patrimoni de Jackson i supervisaran la cinta. Mentre que el guió és de John Logan, autor de ‘Gladiator’, ‘El aviador’, així com les entregues de James Bond ‘Skyfall’ i ‘Spectre’.

Jackson, conegut com el ‘rei del pop’ en la indústria de la música, va morir el 25 de juny del 2009 a l’edat de 50 anys després de patir una aturada cardíaca a casa seva. El 2011, el seu metge Conrad Murray va ser declarat culpable d’homicidi involuntari pel seu muerte.Fuqua va dirigir recentment Will Smith a ‘Emancipation’, que va servir com la primera estrena cinematogràfica de Smith, de 54 anys, des del controvertit moment en què l’actor va colpejar Chris Rock a l’escenari dels Oscars el març del 2022.