Relació tempestuosa

Sebastián Yatra revela si va tenir res a veure amb la ruptura d’Aitana i Miguel Bernardeau

  • ‘Mamarazzis’: Aitana té una química innegable amb Sebastián Yatra

  • Aitana i la seva casa d’un milió d’euros

2
Es llegeix en minuts

La d’Aitana Ocaña i Miguel Bernardeau s’ha convertit en una de les ruptures més impactants del 2022 en un any especialment demolidor per a les nostres ‘celebrities’ pel que fa a l’amor (i sinó, que ho preguntin a Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, a Shakira i Gerard Piqué o a Tamara Falcó i Íñigo Onieva, per posar alguns exemples).

 Després de quatre anys d’amor, la cantant i l’actor decidien fa algunes setmanes emprendre camins separats després d’arrossegar uns quants mesos d’una crisi que es va agreujar quan tots dos van protagonitzar el seu primer projecte junts, la sèrie ‘La última’, de Movistar+.

 Una ruptura revelada en exclusiva per la revista ‘Lecturas’ el 14 de desembre i sobre la qual els seus protagonistes prefereixen guardar silenci de moment, tot i que sembla que és definitiva d’acord amb els últims moviments d’Aitana. I és que malgrat que Miguel ha abandonat el xalet de l’artista per tornar a casa dels seus pares –a uns 300 metres del que era el seu niu d’amor–, la catalana ha decidit posar terra pel mig i s’ha comprat una espectacular propietat en una de les urbanitzacions més exclusives de Madrid, on s’instal·larà pròximament després d’emprendre una reforma per deixar-la al seu gust.

«Som amics»

 Sobre qui va prendre la decisió de trencar, silenci absolut, tot i que s’especula que hauria sigut Aitana qui hauria deixat el protagonista d’‘Élite’, i que hi hauria una tercera persona en discòrdia, Sebastián Yatra.

 Així ho asseguren ‘Les Mamarazzi’, que han revelat que en el passat –es diu que l’any 2020, quan van col·laborar amb ‘Corazón sin vida’– la cantant i el colombià, que tenen una química que no es pot negar, van tenir un afer que ara podria haver ressorgit amb força.

 Alimentant aquests rumors, Yatra es deixava veure en el concert de final de gira d’Aitana al Wizink Center dies després de confirmar-se la seva ruptura amb Miguel Bernardeau, desfermant la bogeria entre els fans de tots dos, convençuts que són la ‘Pareja del año’ que canta el colombià.

Notícies relacionades

 Els micròfons d’Europa Press han parlat en exclusiva amb Sebastián Yatra –que per cert està passant el Nadal a Madrid– i, amb una amabilitat i un somriure dignes d’aplaudir, ha desmentit el seu suposat idil·li amb Aitana i ha deixat clar que l’única cosa que l’uneix a la ‘triunfita’ és una bonica amistat: «No, no, som amics. Moltes gràcies. Bon Nadal», ha confessat amb timidesa després de disfrutar d’un dinar en un dels restaurants més exclusius de la capital.

 A més, i conscient que molts creuen que ha sigut el detonant de la ruptura de la cantant d’‘Once razones’ i Miguel Bernardeau, Yatra ha aclarit que no, negant que hagi tingut res a veure en la decisió d’Aitana: «No, no, res, moltes gràcies».