Actualitat rosa

‘Mamarazzis’: Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, ruptura per gelosia ‘infundada’

  • La inesperada ruptura d’Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, així com l’embaràs de Cristina Pedroche, són les dues notícies «bomba» que aborden les ‘Mamarazzis’ en el pòdcast d’aquest dimecres

3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO, Laura Fa i Lorena Vázquez han obert el seu pòdcast amb la notícia bomba d’aquest dimecres, exclusiva de la revista ‘¡Hola!’: la ruptura d’Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa. Quina manera d’acabar l’any, que ha estat protagonitzat per una altra gran ruptura, la de la cantant Shakira i Gerard Piqué, una bomba que sobretot va fer parlar molt les mamarazzis, que van donar l’exclusiva del nou amor del futbolista i han recordat amb una ‘wakacronologia’ en un pòdcast especial que no té pèrdua.

Les periodistes han fet referència a les declaracions de la reina de cors recollides a la portada. «Hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament després de vuit anys de relació», ha llegit Laura Fa, que ha recordat que l’idil·li de la ‘celebrity’ i el nobel va començar el febrer del 2015 i que aquest estiu ja va resultar molt estrany que l’escriptor se n’anés uns dies de la casa de Preysler per buscar inspiració per començar un nou llibre. «Tenint en compte que la publicació destaca que la parella feia un temps que no s’acabava d’avenir, sembla que quan el peruà se’n va anar a viure al seu pis es va poder tractar d’una ruptura prèvia», ha comentat Fa.

Seguidament, el duo de periodistes han aplaudit l’exclusiva de l’embaràs de Cristina Pedroche a la portada de ‘Lecturas’. Totes dues han abordat el tema del vestit que portarà la presentadora en les campanades d’Antena 3, un disseny fet en ‘body painting’ en una creació, ha afegit Vázquez, que ha implicat cent persones.

Per la seva banda, Fa ha mostrat la seva preocupació al recordar que en una entrevista va llegir que la Pedroche havia explicat que estava al caire de la depressió cada cop que s’acosta la data assenyalada (les campanades) i que la presentadora va arribar a reconèixer que en algun moment havia estat preocupada per la seva salut mental.

La parella de reporteres també ha comentat l’entrevista que Rosa López ha concedit a Omar Suárez per a ‘Lecturas’, en què la cantant parla molt clar sobre el seu distanciament amb Chenoa al no ser convidada al seu casament.

Preocupació per Concha Velasco

A continuació, les ‘Mamarazzis’ han abordat el preocupant estat de salut de Concha Velasco. L’actriu, que viu des de fa mesos en una residència, ha tornat a ser ingressada a l’hospital. Fa ha parlat amb Manuel, el fill gran de l’artista, i li ha confirmat que la seva mare «està fluixeta» i que no saben quan li donaran l’alta. Vázquez ha afegit que ha parlat amb una font pròxima de la família que li ha confirmat que l’actriu està molt ben cuidada, que rep la visita diària dels seus fills i que una de les coses que més l’entretenen és veure les seves pel·lícules més antigues.

La baralla de Froilán

Notícies relacionades

La baralla de FroilánFinalment, i després de parlar sobre que la policia ha descartat la implicació de Froilán en la baralla a ganivetades en una discoteca de Madrid i que tot apunta que el jove va ser testimoni del succés, Fa i Vázquez han acabat molt eufòriques anunciant que aquest 31 de desembre donaran les campanades a l’Ajuntament de Gijón. Molt contentes, han fet broma dient que ja ho tenen tot preparat, però que no pensen revelar com aniran vestides. ¿Serà una innocentada?

El pòdcast ‘Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) als comptes d’Instagram i Facebook d’aquest diari. A més de veure’l i escoltar-lo a Acast, també el trobaràs als principals agregadors: Ivoox, Spotify, Podimo, Amazon Podcasts i Apple Podcasts.

‘Mamarazzis’: Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa, ruptura per gelosia ‘infundada’

Óscar Ortiz / EUROPA PRESS