Nova il·lusió

Piqué es pronuncia sobre l’embaràs de la seva nova nòvia, Clara Chía

Fiesta ha deixat anar la bomba

Piqué es pronuncia sobre l’embaràs de la seva nova nòvia, Clara Chía
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Fiesta ha deixat anar la bomba. Des de fa uns mesos, Gerard Piqué es va separar de Shakira i va trobar de nou l’amor en Clara Chía, una noia d’uns vint anys que sembla que és la nova il·lusió del futbolista.

Fa dies que Shakira publica enigmàtics missatges a les xarxes socials que han desfermat la bogeria entre els seus seguidors. Frases que ha anat compartint amb comptagotes sense donar cap tipus d’explicació i que molts han interpretat com a dards directes a Gerard Piqué, amb qui continua sense arribar a un acord de separació cinc mesos després de la seva mediàtica ruptura: «‘No fue culpa tuya...’»; «‘Ni tampoco mía’»; «‘Fue culpa de la motononía’»; «‘Nunca dije nada, pero me dolía. Yo sabía que esto pasaría’». La guinda a aquesta successió de missatges que han revolucionat Twitter... un vídeo en el qual es veu un cor trepitjat a terra per un home.

A última hora d’aquest diumenge, la colombiana tornava a Barcelona amb els seus fills i amb el seu germà Tonino. Amb ‘look’ esportiu –pantalons cargo, samarreta amb missatge de Balenciaga, gorra i ulleres de sol– Shakira va lluir el millor dels seus somriures, evitant, però, pronunciar-se sobre els enigmàtics missatges que ha compartit a les xarxes socials.

Notícies relacionades

Tota una madrassa, la cantant es va desfer en gestos de carinyo tant amb Milan com amb Sasha, a qui va abraçar de manera carinyosa, molt pendent que la presència de les càmeres a l’estació de l’AVE no afectés els seus petits, desconcertats per l’expectació mediàtica que desperta la seva mare a cada pas.

Pitjor aquest diumenge, Fiesta ha deixat anar l’exclusiva. Segons fonts molt pròximes del futbolista, Piqué hauria dit als seus companys d’empresa que vol ser pare de nou i que estaria disposat a tenir un fill amb Clara Chía el 2023.