En recerca i captura

Els indignants àudios que ‘el Yoyas’ envia a la seva filla per WhatsApp: «Li rebentaré el cap»

També carregava contra la Guàrdia Civil, a qui desafiava que l’anessin a buscar

Els indignants àudios que ‘el Yoyas’ envia a la seva filla per WhatsApp: «Li rebentaré el cap»
3
Es llegeix en minuts

Carlos Navarro, ‘el Yoyas’, cada vegada està més a prop de ser detingut. Un equip del programa ‘En boca de todos’ va localitzar aquest dimecres el cotxe que utilitza habitualment, així com el seu gos, que es trobarien a casa dels pares de l’ara escapat de la Justícia després de ser condemnat per maltractaments a la seva exdona, Fayna Bethencourt. 

El programa, presentat per Diego Losada a Cuatro, va aportar unes gravacions a les quals ha tingut accés en exclusiva el periodista Nacho Abad. En aquestes gravacions es pot escoltar com Navarro amenaça Fayna i el seu entorn familiar, incrementant el to fins a arribar a perdre el control. Uns àudios que el Yoyas hauria enviat a la seva pròpia filla de tan sols 10 anys per fer mal a la mare de tots dos.

Condemnat per maltractament a la seva parella, Carlos Navarro, conegut com ‘el Yoyas’, es troba en recerca i captura. Acusat de set delictes, la majoria contra la seva ex i mare dels seus fills, Fayna Bethencourt, no es va presentar a la presó el dia en què estava previst el seu ingrés.

«¡Li rebentaré el cap amb les meves pròpies mans. El mataré!», li deia en un missatge de veu a la filla de tots dos, en uns àudios estremidors en els quals el programa ha hagut de silenciar la tirallonga d’insults que proferia contra Fayna i la seva actual parella. També carregava contra la Guàrdia Civil, a la qual desafiava a trobar-lo.

Aquest dimecres, el matinal de Cuatro, a la secció presentada per Nacho Abad, ha mostrat, en exclusiva, les noves amenaces que l’exconcursant de ‘Gran hermano’ ha emès contra la nova parella de Fayna: «Mataré el puto gras de merda. Li rebentaré el cap».

«Puto gras motard. T’arrencaré la puta pinyata. Em dura trenta segons, en trenta segons l’estic trepitjant, li estic trepitjant el puto cap a terra», afegeix Carlos Navarro en un dels àudios emesos pel matinal. A més, el matinal ha emès les declaracions de Fayna, en què la dona demana, desesperadament, que atrapin al més aviat possible ‘el Yoyas’.

L’última vegada que es va veure Carlos Navarro va ser quan aquest va concedir una entrevista a ‘El Mundo’, quan ja estava escapat de la justícia, en un bosc de Barcelona. Així, un equip del programa de Cuatro s’ha traslladat a Torre de Claramunt, la localitat catalana on resideix el pare de l’home. La reportera ha destacat que, mentre miraven de recollir informació, el pare de Navarro es acostat a ells per intimidar-los i dirigir-los diverses amenaces.

A més, el pare de Carlos Navarro hauria trucat a una de les germanes del pròfug, que ha acudit al lloc dels fets acompanyada de la seva parella, i també ha amenaçat els reporters. De la mateixa manera, l’equip ha informat que han pogut parlar amb diversos veïns de la zona, que han assegurat que ‘el Yoyas’ és «antisocial, fa tres anys que viu allà, no es relaciona amb ningú i viu amb dues de les seves germanes».

Notícies relacionades

Els veïns també han destacat que Carlos Navarro era client habitual de l’únic restaurant de la localitat barcelonina. Els amos de l’establiment han comentat a l’equip que «hi va deixar d’anar després d’una enganxada amb un noi que li va demanar una fotografia». A més, han destacat que fins a l’estiu, Navarro «campava al seu aire» per la localitat.

Finalment, el matinal ha emès els àudios en què Carlos Navarro defensava el que faria si les autoritats anaven a buscar-lo: «Ja em pot enviar la Guàrdia Civil, la Policia, la Legió, que em cago en la puta mare que va parir els ‘maderos’, els ‘picoletos’ i la Legió. Que em menjarà la polla, la Guàrdia Civil i el gras motard. I com vingui algú més el rebentaré també».