Paraules emotives

Hollywood recorda Kirstie Alley després de la seva mort

  • John Travolta, Kelsey Grammer, Jamie Lee Curtis, Added Perlman, Ted Danson i Taylor Lautner, entre molts d’altres, s’acomiaden de l’actriu morta, que va interpretar el personatge de Rebecca Howe a la sèrie televisiva ‘Cheers’

Hollywood recorda Kirstie Alley després de la seva mort

ARCHIVO

6
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

Després de conèixer la notícia de la mort de Kristie Alley, el seu exmarit Parker Stevenson ha rendit homenatge a la mare dels seus fills amb una commovedora publicació a Instagram.

 «Estimada Kristie, estic molt agraït pels nostres anys junts i pels dos fills increïblement bonics i ara els nets que tenim», ha escrit al costat d’una imatge de la intèrpret agafant-lo de la camisa mentre somreia a la càmera. «Et trobarem a faltar. Amb amor, Parker», diu per acabar el també actor, que va estar casat amb Alley del 1983 al 1997.

L’estrella ha deixat una empremta inesborrable en aquells que la van conèixer. De fet, molts companys han compartit missatges emotius recordant l’artista que va interpretar Rebecca Howe a ‘Cheers’, paper que li va valer el 1993 un Premi Emmy i el 1991 un Globus d’Or.

Un dels primers a retre-li homenatge ha sigut John Travolta, al qual la unia una gran amistat des que van interpretar junts ‘Mira qui parla’ (1989), a més de les dues seqüeles, ‘Mira qui parla també’ (1990) i ‘Mira qui parla ara’ (1993).

«La de Kirstie va ser una de les relacions més especials que he tingut», ha dit sobre l’actriu morta. «T’estimo, Kirstie. Sé que ens tornarem a veure», ha afegit el protagonista de ‘Grease’, que també ha compartit via Instagram un vídeo en què tots dos interpreten ‘The dance of love’ en una seqüència del film ‘Mira qui parla’.

Per a l’actriu, Travolta va ser la seva gran passió. Sense anar més lluny, durant la gravació de l’edició nord-americana de ‘Gran hermano celebrity’, Alley va revelar que era l’amor de la seva vida i que l’estimava. «Si no hagués estat casada, m’hauria casat amb ell i hauria sigut en un avió perquè ell té el seu propi avió», va dir divertida.

Però, malgrat que Travolta suposadament sentia el mateix per ella, no van actuar d’acord amb els seus sentiments. L’actriu estava casada amb Stevenson en aquell moment però es van divorciar el 1997, tanmateix l’actor es va casar amb Kelly Preston el 1991, que va morir de càncer de mama el 2020.

Kelsey Grammer, Jamie Lee Curtis i molts altres artistes també han reaccionat a la mort d’Alley. Així, l’actor de ‘Cheers’ Kelsey Grammer ha escrit: «Sempre vaig creure que el dolor per una figura pública és un tema privat, però diré que l’estimava».

Igualment, dues grans estrelles d’aquesta mateixa sèrie, Ted Danson i Rhea Perlman, han expressat la seva tristesa. «Era en un avió avui i vaig fer una cosa que rares vegades faig. Vaig veure un episodi antic de ‘Cheers’. Era l’episodi en el qual Tom Berenger li proposa matrimoni a Kirstie, que continua dient que no, tot i que ella vol dir que sí desesperadament. Kirstie era veritablement brillant allà», ha recordat Danson.

 «La seva habilitat per interpretar una dona a punt d’un atac de nervis va ser commovedora i histèricament divertida. Em va fer riure fa 30 anys quan va filmar aquesta escena i avui m’ha fet riure igual de fort. Quan vaig baixar de l’avió, vaig sentir que Kirstie havia mort. Estic tan trist i tan agraït per totes les vegades que em va fer riure. Envio el meu amor als seus fills. Com bé saben, la seva mare tenia un cor d’or. La trobaré a faltar», diu per acabar.

Per Perlman, «Kirstie era una persona i amiga única i meravellosa. La seva alegria de ser era il·limitada». «Ens vam fer amigues gairebé instantàniament quan es va unir a l’elenc de ‘Cheers’. Li encantaven els nens i els meus fills també l’estimaven. Vam tenir nits de pijames a casa seva, amb recerques del tresor que ella va crear. Va organitzar festes massives de Halloween i Setmana Santa i va convidar tot l’equip del programa i les seves famílies. Volia que tots se sentissin inclosos. Estimava profundament els seus fills. Mai he conegut ningú remotament com ella. Em sento tan agraïda d’haver-la conegut... La trobaré a faltar molt, molt», ha revelat.

Jamie Lee Curtis, amiga i companya d’Alley, ha optat per compartir una foto de les dues a Instagram. «Acabo de sentir la trista notícia que Kirstie ha mort», ha escrit, abans de saludar Alley «com un gran complement còmic a @tvscreamqueens i una bonica mama os en la seva vida real».

Parlant del seu vincle personal, Curtis prossegueix: «Ella em va ajudar a comprar mamelucs per a la meva família aquell any per a Nadal. Estàvem en desacord sobre algunes coses, però teníem un respecte mutu i una connexió. Tristes notícies».

Tim Allen, que va compartir protagonisme amb Alley a la pel·lícula de 1997 ‘Para más rico o más pobre’, també s’ha llançat a les xarxes per mostrar la seva pena: «Una ànima dolça. Trista, trista notícia. Oracions per tota la seva família», ha tuitejat.

És el mateix sentiment que ha expressat el comediant Steve Guttenberg a Instagram cap a l’actriu: «Kirstie em va rebre a casa seva amb un entrepà de tonyina del meu pa favorit. ‘Steve, ho sé tot sobre tu i el teu amor pel pa de sègol. Menja una mica de tonyina’. Estàvem assajant ‘Se necesitan dos’, i cada dia ella em sorprenia amb la seva generositat del tangible i amb el seu sentiment. El món és una mica buit sense Kirstie».

L’actriu Jackée Harry també ha escrit unes paraules a Twitter: «Tant si estaves d’acord amb ella com si no, va ser un talent innegable que va portar alegria a molts, a través de la pantalla i amb el seu càlid i hilarant esperit. RIP, amor. Vas ser única en la teva classe».

En un altre tuit, Megyn Kelly se n’ha acomiadat amb aquestes paraules: «Aquesta és una notícia tan trista. Una dona bonica, valenta, divertida i estimada. Descansa en pau, Kirstie Alley.

Taylor Lautner, que va protagonitzar ‘Scream Queens’ juntament amb l’artista, ha preferit compartir un moment de la sèrie al seu Instagram. «Un honor treballar amb tu i conèixer-te, Kirstie. RIP», ha afirmat juntament amb un emoji de cor.

Valerie Bertinelli també ha fet servir emoticones: un cor trencat i unes mans resant, juntament amb la frase «Oh, Kirstie. Descansa en pau».

Notícies relacionades

Scott Baio tampoc podia faltar: «Quina persona tan talentosa i dolça. Et trobarem a faltar. Envio les meves més sinceres condolences als teus fills i altres éssers estimats».

I finalment el músic Travis Tritt ha tuitejat que estava «commocionat i entristit per la notícia de Kirstie Alley».

Temes:

Cine Famosos