On Catalunya

Polèmica a les xarxes socials

Eva Longoria, ¿independentista?: «Som a Espanya... bé, a Catalunya»

El mite de la majoria independentista del 52% a Catalunya

L’actriu, que roda una pel·lícula a l’Empordà, es fa viral per les seves paraules a Instagram

Eva Longoria

Eva Longoria / Europa Press (europa press)

1
Es llegeix en minuts
Lola Gutiérrez

L’actriu Eva Longoria des del setembre passat que viu a Catalunya, on roda la pel·lícula ’’Land of women’ (Tierra de mujeres), una producció per a Apple TV. Per això, la presència de l’actriu a la Costa Brava ha revolucionat tots els municipis de la zona mediterrània, especialment el de Perelada (Alt Empordà), on l’equip de rodatge ha establert el seu set cinematogràfic.

L’actriu, que sol ser una usuària activa a Instagram, ha causat un debat polític a les xarxes per una de les seves últimes històries. En un dels últims vídeos que Eva Longoria ha pujat de forma efímera a les seves xarxes socials, la nord-americana ha afirmat que l’Empordà no és Espanya, sinó Catalunya. Una frase que no ha deixat indiferent a ningú.

Notícies relacionades

“Where are we, Christy?" (¿On som, Christy?»), pregunta l’actriu a la seva acompanyant, la productora de cine Christy Haubegger, mentre s’autograven amb l’horitzó mediterrani de fons. «We’re in Santa Lucía, in Ezpaña» («Som a Santa Lucía, a Espanya»), respon la seva interlocutora, cosa que Longoria matisa: «Ezpa... well, no, Catalunia («Ezpa... bé, no, Catalunya»). «Oh, sorry, I’m sorry, no... we’re in Catalunya, definitely» (Oh, perdó, ho sento... som a Catalunya, per descomptat)», corregeix Haubegger immediatament. «Catalunya», reitera Longoria rient mentre rere d’ella es veu la platja.

L’actriu, d’ascendència mexicana i espanyola –el seu cognom procedeix d’Astúries–, ha gravat el vídeo de la seva història d’Instagram als voltants del Restaurant Santallúcia, a la platja de l’Almadraba, una de les més icòniques del municipi de Roses (Alt Empordà).