Anècdota real

La princesa Elionor, amb gastroenteritis, entra en un restaurant per anar al bany i tothom es fotografia amb ella

La reina Letícia l’ha substituït fent un discurs curiós: «Tothom ha tingut gastroenteritis alguna vegada»

La princesa Elionor, amb gastroenteritis, entra en un restaurant per anar al bany i tothom es fotografia amb ella

Europa Press

1
Es llegeix en minuts

Elionor de Borbó es trobava aquest dissabte a Cadavedo (Astúries), on anava a entregar el premi al ‘Pueblo Ejemplar’ junt amb els reis Felip VI i Letizia i la seva germana, la infanta Sofia. Finalment no va poder fer-ho a causa d’una gastroenteritis, fet que va desencadenar un parell d’anècdotes dignes d’esment.

Ja abans d’arribar al poble, la comitiva de la família reial va haver d’aturar-se en un restaurant que hi havia en el camí. L’elegit va ser ‘Casa Fernando’, a Cudillero. Elionor va baixar del cotxe per utilitzar el bany de l’establiment, però malgrat el seu malestar també es va fotografiar somrient amb els treballadors i clients que hi havia, i que per a res esperaven una visita d’aquestes característiques. Una escena per no perdre-se-la.

La reina Letizia: «Tothom ha tingut gastroenteritis alguna vegada»

Notícies relacionades

Després d’això, la princesa no es va veure capaç de pujar a l’escenari que tenia preparat a Cadavedo, pronunciar un discurs i entregar ella mateixa el premi davant la multitud que l’esperava. Per això, va optar per absentar-se de l’acte i va ser finalment la seva mare, la reina Letizia, que la va substituir. De fet, ho va fer d’una manera improvisada i gairebé còmica que va sorprendre moltes persones.

Amb el micròfon en mà, Letizia va dir el següent: «La Sofia va passar mala nit i la Elionor també es trobava regular a l’aixecar-se. Ha fet un esforç però no ha pogut ser. Jo crec que aquestes gastroenteritis en 24-48 hores passaran. Alguna cosa se’ls va assentar malament, no ho sé». «Tothom ha tingut gastroenteritis alguna vegada, no passa res», va acabar la reina amb un somriure, per després continuar llegint el discurs que tenia preparat Elionor davant l’estupefacció dels habitants de Cadavedo.