Xarxes socials

Trump s’alegra que «Twitter estigui a mans de gent assenyada»

L’expresident, involucrat ara en diversos casos judicials, considera que la xarxa social «ja no està ara dirigida per llunàtics esquerrans radicals i maníacs que odien el nostre país»

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’expresident nord-americà Donald Trump ha afirmat aquest dimecres sentir-se «feliç perquè Twitter està ara a mans (de persones) assenyades», en la seva primera reacció al confirmar-se la compra per part d’Elon Musk de la xarxa de l’ocellet, de la qual Trump va ser vetat després de l’assalt al Capitoli.

A la seva xarxa social Truth, que Trump va promoure com a alternativa a totes les xarxes de les quals llavors va ser expulsat, l’expresident no va aclarir, tanmateix, si aspira a tornar a Twitter, ja que va acabar el seu missatge amb un «I love Truth», missatge d’afecció a la seva pròpia xarxa, que va considerar que «s’ha convertit en un fenomen».

L’expresident, involucrat ara en diversos casos judicials, considera que Twitter «ja no està ara dirigit per llunàtics esquerrans radicals i maníacs que odien el nostre país».

Diversitat d’opinions

Notícies relacionades

Twitter –va afegir el magnat– «ha d’obrar ara per alliberar-se de tots els bots i comptes falsos que l’han danyat. Serà més petita (en usuaris) però serà millor».

El nou amo de Twitter ha deixat clar en múltiples ocasions que vol obrir les portes de la xarxa a un rang més ampli d’opinions, i ha donat a entendre que Trump hi seria benvingut, però l’expresident sempre s’ha mostrat evasiu respecte a això.