13 anys de matrimoni

Gisele Bündchen i Tom Brady es divorcien

Gisele Bündchen i Tom Brady es divorcien

Reuters

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La supermodel brasilera Gisele Bündchen i l’estrella de la NFL Tom Brady han anunciat aquest divendres que s’han divorciat. Considerada com una de les parelles més poderoses i riques del món de l’espectacle als Estats Units, aquesta separació tanca diversos mesos de rumors sobre ells.

«Recentment, la meva dona i jo hem finalitzat el nostre divorci després de 13 anys de matrimoni», ha explicat Brady, de 45 anys, en un comunicat publicat a Instagram.

«Hem arribat a aquesta decisió de forma amigable i amb gratitud pel temps que hem passat junts. Vam ser beneïts amb fills bonics i meravellosos (Benjamin i Vivian) que continuaran sent el centre del nostre món en tots els sentits. Continuarem treballant junts com a pares per assegurar-nos sempre que reben l’amor i l’atenció que mereixen», ha afegit el quarterback dels Tampa Bay Buccaneers.

Notícies relacionades

També Bündchen, de 42 anys, ha acudit a les xarxes socials per explicar la seva ruptura amb Brady i ha assenyalat que els seus dos fills continuaran sent la seva «prioritat»: «La decisió d’acabar un matrimoni mai és fàcil però ens hem anat separant i tot i que, per descomptat, és difícil passar per una cosa així, em sento beneïda pel temps que vam tenir junts i només desitjo el millor sempre per al Tom», ha escrit.

Considerat com el millor passador de la història de la NFL i com una de les grans llegendes de l’esport nord-americà, Brady, guanyador de set la Superbowl, va anunciar el febrer passat que es retiraria però setmanes després va fer marxa enrere de forma sorprenent i aquesta temporada continua competint amb els Buccaneers, que han començat amb mal peu el nou curs (3-5 després de vuit partits). Aquesta retirada en fals de Brady ha sigut citada en nombroses ocasions com una de les causes de la seva crisi amb Bündchen