Tercer en discòrdia

‘Mamarazzis’: així va saber Risto Mejide de la relació entre Laura Escanes i Míster Jägger

Després del divorci, Risto Mejide ha activat el seu compte a ‘Raya’, una app de cites molt selecta

  • El youtuber Mr Jägger, tercer en discòrdia en la separació de Risto Mejide i Laura Escanes

2
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

La influencer Laura Escanes podria haver mantingut una relació extramatrimonial amb Míster Jägger, streamer i guanyador de l’última vetllada de l’any organitzada per Ibai Llanos. Així ho van avançar les ‘mamarazzis’ en exclusiva per a EL PERIÓDICO, però ara n’han afegit més detalls.

Al cap de pocs dies d’anunciar la seva ruptura a través d’un comunicat a Instagram, van sortir els rumors que una possible infidelitat hauria sigut la causant de la crisi entre Laura Escanes i Risto Mejide. En un primer moment es parlava d’un ‘coach’ del programa ‘El Desafío’ d’Antena 3, però la influencer va desmentir aquest ‘affaire’a Laura Fa. Tot i així, des de la productora del programa defensen que tots dos mantenen molt bona sintonia.

Risto Mejide pren la iniciativa i decideix posar fi al seu matrimoni amb Laura Escanes després de descobrir que ella i Míster Jägger podrien ser més que amics. La influencer i l’streamer, amb més d’1 milió de seguidors a Youtube i Instagram, es van conèixer a la gala ESLAND el 17 de gener passat.

Aquesta informació arriba al presentador de ‘Todo es mentira’ al maig, però la parella intenta salvar el seu matrimoni i sobreposar-se a la seva crisi sentimental. Fins i tot passen l’estiu junts. Però la tensió i el malestar entre ells sembla no minvar, motiu pel qual el presentador pren la decisió de divorciar-se.

Ara per ara, Laura Escanes i Risto Mejide continuen vivint sota el mateix sostre, tot i que es coneix que la influencer està buscant una nova vivenda a Madrid de la mà de Pablo Castellano, marit de María Pombo.

Després del comunicat que el ja exmatrimoni va compartir a les xarxes socials, Risto Mejide va activar el seu compte a ‘Raya’, una aplicació de cites molt selecta on només es troben famosos i milionaris.

Escanes va desmentir ahir que tingués parella, però en cap moment nega que hagi mantingut una relació extramatrimonial amb Míster Jägger.

Sandra Barneda, enamorada de nou

Tal com van apuntar les ‘mamarazzis’ fa unes setmanes, Sandra Barneda podria estar enamorada de nou després de la seva ruptura amb Nagore Robles. Així ho publica la revista Lecturas en un reportatge en què es veu la presentadora de ‘La Isla de las Tentaciones’ passejant feliç per Madrid.

Notícies relacionades

Les ‘mamarazzis’ també han repassat la portada de la revista Semana, que publica el primer petó d’Olga Moreno amb Agustín Etienne. La tornada als platós d’Ana Rosa Quintana després d’un any apartada de la televisió. I les criticades declaracions de Tamara Falcó a Mèxic.

On es pot escoltar ‘Mamarazzis’

’Mamarazzis’ s’emet cada dimecres en directe (14.30 hores) en els comptes d’Instagram  i Facebook d’aquest diari. A més de veure-ho i escoltar-ho a Acast, també ho trobaràs als principals agregadors: Ivoox, SpotifyPodimo Apple Podcast.

‘Mamarazzis’: així va saber Risto Mejide de la relació entre Laura Escanes i Míster Jägger