7 anys en imatges

Laura i Risto se separen: aquests han sigut els moments clau de la seva relació

  • #casiToelrrato: Laura Escanes i Risto Mejide se separen:

  • ¿Què ha passat entre Laura Escanes i Risto Mejide? Això sabem de la seva separació

Laura i Risto se separen: aquests han sigut els moments clau de la seva relació
3
Es llegeix en minuts

Laura Escanes i Risto Mejide han anunciat aquest diumenge 25 de setembre del 2022 la seva separació de manera oficial, posant així punt final a set anys d’una relació que ha donat molt de si. A continuació, repassem alguns dels moments més destacats de la parella. 

Juliol del 2015: Descobriment de la relació

El juliol del 2015, va saltar la notícia que Risto Mejide sortia amb una «model» de 19 anys eco d’una notícia que va donar molt de què parlar: Risto Mejide estava sortint amb una «model» de 19 anys quan ell en tenia 41. Ho van confirmar amb les seves fotos a Instagram, posant morrets i compartint el que seria el seu ‘hashtag’ per excel·lència: #toelrrato. La parella portava ja una mica més d’un mes sortint. Concretament, des de l’1 de juny.

En aquell moment, la jove de Sabadell era una completa desconeguda per al públic, i s’haurien conegut a través d’Instagram després que Risto li enviés un missatge privat per conèixer-la.

Setembre del 2015: Petició de matrimoni en públic

Pocs mesos després d’iniciar la relació Risto va sorprendre a tothom demanant matrimoni a Laura en públic. Concretament, ho va fer pujant a l’escenari del teatre Borrás de Barcelona i pronunciant les següents paraules «Em vaig prometre a mi mateix que no em faria ni por ni vergonya mostrar allò que sento (...) Una de les coses bones que li pot passar a algú és enamorar-se i em vaig prometre que, si trobava la persona correcta, no la deixaria escapar». Pel que sembla, Risto ja li havia demanat matrimoni a Laura, però ella li deia que «no tenia ous» a dir-ho en públic.

Maig del 2017: Casament amb exclusiva

Laura i Risto van contraure matrimoni en un casament ple d’‘influencers’ que no van poder publicar res de l’enllaç, ja que la parella havia venut l’exclusiva de la celebració a la revista de la salutació. L’enllaç va tenir lloc a la masia Mas Cabanyes, a Argentona (Barcelona). Un dels moments que van publicar a les xarxes a posteriori va ser el de la pronunciació dels seus romàntics vots davant els 450 convidats que eren presents durant la cerimònia. 

Febrer del 2019: Anunci d’embaràs

Un any i vuit mesos després del casament, Laura i Risto van anunciar que esperaven la seva primera –i única– filla en comú. Risto ja era pare d’un altre nen anomenat Julio, fruit del seu anterior matrimoni amb la presentadora Ruth Jiménez.

Octubre del 2019: Naixement de Roma

Notícies relacionades

El 2 d’octubre del 2019 a la nit, Laura va donar a llum la petita Roma, que ara està a punt de complir tres anyets. La parella va triar l’Hospital de Barcelona pel part. La parella fa, sovint, broma dient que Risto és el ‘Papa de Roma’.

Setembre del 2022: Anuncien la seva separació

Tot i que es desconeix quant temps fa que la parella ha decidit trencar, ha sigut aquest diumenge 25 de setembre del 2022 quan ho ha fet públic. Ho han portat a terme d’una manera meditada i coordinada: exactament a la mateixa hora, publicant una imatge molt semblant a les seves respectives pàgines d’Instagram, i amb emotius textos de comiat. A més, el mateix Mejide ha creat expectació sobre el tema, anunciant hores abans en una història d’Instagram que hi hauria un comunicat. Això és el que sabem per ara dels possibles motius del seu divorci.