A Mallorca

Chanel brilla a la catifa vermella del sopar de nominats de Los40 Music Awards 2022

Rosalía optarà a set guardons, mentre que Lola Índigo, Aitana, Manuel Carrasco, Dani Fernández, Ana Mena, Dani Martín i C. Tangana, a tres, i Leiva, Chanel i Nil Moliner, a dos

Chanel brilla a la catifa vermella del sopar de nominats de Los40 Music Awards 2022

JORGE PARÍS & ELENA BUENAVISTA

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Los40 Music Awards 2022 han iniciat aquest dimarts a la nit el compte enrere amb el sopar de nominats, que s’ha celebrat a Son Amar, a Palma de Mallorca.

Durant la gala s’ha revelat els noms dels artistes i bandes que opten a les diferents categories dels premis musicals més importants del nostre país. A saber, la reina absoluta ha sigut Rosalía, amb set nominacions, com per exemple, i dins de la categoria Espanya, a la Millor artista, Millor àlbum, Millor gira i Millor artista en directe. El segueixen, amb tres, Lola Índigo, Aitana, Manuel Carrasco, Dani Fernández, Ana Mena, Dani Martín i C. Tangana; i amb dos, Leiva, Chanel i Nil Moliner. Tot un duel de talent nacional.

La categoria Internacional està liderada per Harry Styles, Camila Cabello, Black Eyed Peas, David Guetta i Imagine Dragons. Tots cinc compten amb quatre nominacions i competeixen com a Millor artista o grup junt amb Ava Max. En aquest apartat destaca també Adele, amb tres. Entre aquestes, la de Millor àlbum per 30, el seu últim disc.

Finalment, Shakira, Sebastián Yatra i Karol G s’han imposat en la categoria Global Latina amb quatre nominacions, destacant la de Millor artista o grup global llatí, premi a què també opten Maluma, Danny Ocean, María Becerra i Anitta, que en suma tres, igual com Morat, Bad Bunny i Bizarrap.

Gala al WiZink Center

Notícies relacionades

La gala dels premis se celebrarà el 4 de novembre al WiZink Center de Madrid, i podrà seguir-se a Divinity, Telecinco i LOS40.com.

Però abans, Dani Martín, Lola Índigo, Abraham Mateo, Manuel Carrasco, Ana Mena, Chanel, Pol Granch, Fabio Colloricchio, Beret, Dvicio, Natalia Lacunza, María Becerra i Miki Núñez, entre molts altres convidats, han desfilat per la catifa vermella prèvia al sopar de nominats.