Indisposició

Victòria Frederica, operada d’urgència a Madrid

La neta de Joan Carles I es recupera satisfactòriament

  • Victòria Frederica firma el seu primer contracte com a model

  • ¿Qui és Álex Recort, el nou amic especial de Victòria Frederica?

Victòria Frederica, operada d’urgència a Madrid

JAVIER LIZÓN / EFE

1
Es llegeix en minuts

Delicats moments per a Victòria Frederica de Marichalar, que acaba de viure un dels ensurts més grans de la seva vida. Segons publica en exclusiva el portal ‘Vanitatis’ la filla de la infanta Elena ha sigut operada d’urgència a Madrid a causa d’una peritonitis, de la qual afortunadament es recupera satisfactòriament.

Tot va començar aquest diumenge quan la ‘influencer’, que era a casa després d’un cap de setmana molt especial en què va celebrar per partida doble el seu 22è aniversari –el divendres 9 de setembre, a la capital, amb amics; i dissabte, a Valladolid veient el seu torero favorit, Roca Rey–, va començar a trobar-se malament i va haver de ser atesa per una ambulància que la va traslladar ràpidament a un conegut hospital de la capital. Allà, després de fer-li diverses proves, va ser operada de peritonitis.

Victòria ha estat ingressada a la clínica almenys fins aquest dimarts, i de moment es desconeix si continua sota supervisió mèdica o si, per contra, ja ha rebut l’alta i es recupera al seu domicili. Fonts pròximes a la neboda de Felip VI han comentat que la jove, fora de perill, es troba bastant adolorida després d’aquesta operació d’urgència.

Ensurt per a la família

Notícies relacionades

Un gran ensurt per a tota la seva família, tot i que tant la seva mare com el seu pare han continuat amb les seves agendes amb total normalitat. Així, mentre la infanta Elena ha sigut vista al seu lloc de treball a la Fundació Mapfre, Jaime de Marichalar acudia aquest dilluns –quan Victòria encara estava ingressada– al sopar benèfic anual de la Fundació Recal.

Un acte en què l’exgendre del rei Joan Carles es va mostrar d’allò més esquiu i incòmode, reaccionant molest a les preguntes sobre la seva filla. Una actitud que ara cobra sentit, al transcendir el greu problema de salut que Victòria, amb qui té una relació molt especial, havia patit tot just 24 hores abans.