Semblances molt raonables

O és un mal posat, o Bruce Springsteen pateix la crisi dels 73 i muta a Woody Allen

Una fotografia amb una fan deixa entreveure una semblança amb el director de cine que causa hilarants reaccions a Twitter

Bruce Springsteen, l’any passat a Mèxic, en un concert del Wrecking Ball Tour.

Bruce Springsteen, l’any passat a Mèxic, en un concert del Wrecking Ball Tour. / EFE / SÁSHENKA GUITIÉRREZ

2
Es llegeix en minuts
Alba Casanovas Torre
Alba Casanovas Torre

Periodista

ver +

El ‘Boss’, com la resta de les grans estrelles del rock, envelleix. Cal assumir-ho i, sobretot, acceptar-ho. Però d’allà que Bruce Springsteen es faci veure més anys, i muti físicament i perillosament a Woody Allen, com que no. Això ja és més dur de mastegar. Per contra, hi ha una alternativa: prendre-s’ho amb humor, com ha fet Twitter amb la foto que un home ha publicat del cantant junt amb una fan. Sigui la crisi dels 73, que compleix el pròxim 23 de setembre, o un mal –dolentíssim– posat, a Bruce li exigim més. Potser per la relació especial que els catalans creiem tenir amb ell i perquè volem que allò de tot els pròxims 28 i 30 d’abril de 2023 a l’Estadi Olímpic de Barcelona.

Mike Rosenkrantz (@MikeRos59) va tuitejar aquest dimecres una fotografia que ja suma més de 36.000 ‘likes’ i, a més, hilarants i mordaces reaccions. «En cas que encara et neguis a sentir-te vell, Bruce Springsteen ara s’assembla a Woody Allen», avisa. La foto dona fe del premonitori i punxant text.

La ‘vellesa’ d’altres ‘rockstars’

Notícies relacionades

Entre els 2.000 comentaris, hi ha autèntiques joies. «M’inclino per Larry King», respon un altre usuari de la xarxa social amb una imatge del cèlebre periodista nord-americà que reforça el seu argument. D’altres tiren de nostàlgia: «Encara rememoro el ‘Boss’ lluint un suèter de llana i una camisa cordada. Aquest és el tipus de baix del que estem parlant, només perquè quedi clar», concreta. La imatge és històrica.

Altres tuitaires recorden que no només Springsteen envelleix. Per demostrar-ho, han penjat fotos de Paul McCartney o Phil Collins amb el seu costat dolent. «Peter Gabriel encara aguanta bé», recorda un altre. Sigui com sigui, deixem que Bruce llui com un adorable i tendre avi fins que a principis del 2023 pugi als escenaris de nou en una nova gira mundial amb l’E Street Band.