Ganes de Boss

Buce Springsteen oferirà un segon concert a Barcelona el 30 d’abril del 2023

El Boss esgota en menys de mitja hora les esntrades per a la seva primera actuació a l’Estadi Olímpic de la capital catalana

Buce Springsteen oferirà un segon concert a Barcelona el 30 d’abril del 2023

FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les entrades per al concert de Bruce Springsteen amb l’E Street Band a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 29 d’abril del 2023 s’han esgotat aquest dimecres en menys de mitja hora. No ha agafat per sorpresa l’altíssima demanda de butlletes a la promotora musical Doctor Music, que minuts després d’acabar-se les entrades per a aquesta data n’ha anunciat una segona també a l’Estadi Olímpic de Barcelona: serà diumenge 30 d’abril.

De fet era molt previsible que passessin les dues coses que han passat. Per un costat Springsteen inicia la gira europea del 2023 a Barcelona i la seva següent parada és a Dublín el 5 de maig, de manera que hi havia termini de sobres per sumar una segona actuació a la capital catalana, una possibilitat molt real sobre la qual EL PERIÓDICO ja va informar el mateix dia en què es va donar a conèixer el ‘tour’. D’altra banda el Boss i el seu formidable conjunt ja havien esgotat entrades en temps rècord a Dublín i Göteborg, ciutat sueca en la qual ‘ipso facto’ es va sumar un tercer concert als dos inicials.