Imatges exclusives

Gerard Piqué i Clara Chia assisteixen a un casament entre abraçades, bromes i somriures

La revista ‘¡Hola!’ publica les fotografies més esperades de la parella

  • Així reacciona Shakira al vídeo de Piqué fent petons a la seva nova nòvia

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No amaguen la seva relació, així que només era qüestió de temps. Aquest dimecres, quan les revistes del cor publiquen les seves edicions, era el dia més esperat, i així ha sigut: ‘¡Hola!’ publica imatges exclusives del futbolista Gerard Piqué amb la seva nòvia, Clara Chia Martí. La parella ja es va deixar veure en públic divendres a la nit. Va ser durant el concert de Dani Martín al Summerfest Cerdanya, on es van fer tota mena de carantoines, segons van informar en primícia les ‘Mamarazzis’ d’EL PERIÓDICO.

Ara, ‘¡Hola!’ els ha enxampat en un casament celebrat a la Costa Brava. A les imatges se’ls veu junts i relaxats, al contrari que Shakira. La cantant és a Barcelona amb els dos fills que va tenir l’exparella, i es mostra trista i desolada mentre afronta un complicat procés de separació. En canvi, l’esportista sembla haver girat full.

«Abraçats i agafant-se la mà»

Notícies relacionades

Després de més de dos mesos d’especulacions, va ser la premsa britànica la que va posar nom a la jove rossa de 23 anys. El futbolista la va conèixer en una discoteca del carrer Tuset de Barcelona i, posteriorment, la va contractar per a una de les seves empreses, la productora Kosmos. Amb el seu nom i la seva cara ja revelats, la parella no s’amaga. «Abraçats i agafant-se la mà, Piqué i Chia van arribar junts al casament d’un dels millors amics de Piqué, Albert Pedret, amb Anna Tormo», concreta ‘¡Hola!’.

A l’enllaç, celebrat a Mas Terrats, a la Costa Brava, hi van acudir junts mostrant «una gran complicitat», detalla la revista. Tots dos van arribar a la cerimònia agafant-se la mà, abraçats i dedicant-se somriures i bromes. Així ho testifiquen les imatges.