Missatge de felicitació

David Bisbal i Rosanna Zanetti celebren el seu quart aniversari de casament

  • La parella es va donar el ‘sí, vull’ fa quatre anys i per celebrar-ho han compartit una imatge inèdita del seu casament

1516039104426

1516039104426

1
Es llegeix en minuts

David Bisbal i Rossanna Zanetti han celebrat aquest dissabte els seus quatre anys de casats. La model veneçolana ha felicitat el seu marit en el seu compte de d’Instagram. «Ets l’alegria de ser amb qui sempre vaig somiar... Feliç aniversari Amor meu! ❤️», ha escrit junt amb una imatge inèdita del dia del seu casament que mai abans s’havia publicat.

«T’estimo! Això és només el principi!! Això és el bo! Visquem i construïm la vida pas a pas! Amb amor!», ha respost el cantant a la seva dona.

Notícies relacionades

L’intèrpret ha volgut celebrar aquesta data tan simbòlica per a la parella, malgrat que està passant uns dies molt difícils, després que el seu amic i entrenador personal, Eduardo Mena, de 56 anys, morís dimecres passat a causa d’una complicació a la vena aorta.

«Aquest no és un dia trist que puges una foto amb aquesta persona per recordar els bons moments. Més aviat és un dia que no tens ganes de fer res perquè el teu cor s’ha despertat amb una part important menys», va expressar Bisbal, que va afegir: «Sé que passarà el temps i continuaré sense entendre que no hi sigui com cada dia, les seves rialles. ¡Tot! Déu, no puc parlar, només cantaré, cantaré el més fort que pugui perquè m’escolti on sigui».

Temes:

David Bisbal