Premsa rosa

Mamarazzis sobre la visita del rei emèrit: tu a Miami, jo a Sanxenxo

  • La família reial capta l’atenció de les Mamarazzis: mentre Joan Carles I intenta regatejar, Sofia decideix, de moment, posar terra pel mig quan s’han complert, sense celebració, les bodes de diamant de la parella.

Mamarazzis sobre la visita del rei emèrit: tu a Miami, jo a Sanxenxo
3
Es llegeix en minuts
Lorena Vázquez
Lorena Vázquez

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

Amb la ressaca encara de la portada de la infanta Cristina i Antonio Resines junts a la revista ‘Semana’, ara assimilem l’estrepitosa arribada de l’exrei Joan Carles de Borbó a Sanxenxo. A l'estil Bienvenido, Mister Marshall, l’emèrit va aterrar a Espanya dijous a la tarda després de 654 dies exiliat, desterrat i fugit a Abu Dhabi. Bany de multituds, posant per a la premsa i somriures per tot arreu. Ningú a Sanxenxo se’n recorda de la seva causa pendent per assetjament al Tribunal Suprem de Londres.

Per molt pocs dies, no ha celebrat el seu 60è aniversari de casament en companyia de qui encara és la seva dona, la reina Sofia. El 14 de maig es van complir 60 anys dels seus tres casaments a Atenes; sí, tres. Si desfer un matrimoni reial és prou complicat, imagineu la mandra que els deu provocar desfer-ne tres. I així seguim, amb una trajectòria matrimonial sense gairebé convivència durant l’última dècada i sense divorci a la vista. Ni hi és ni se l’espera.

La infanta, «feliç i emocionada»

I la mateixa setmana que ha tornat el rei pròdig a terres espanyoles i que la reina Sofia volava (i fugia) a Miami per complir amb el seu paper institucional, hem topat a les revistes amb la infanta Cristina disfrutant de la seva solteria. La revista ‘Hola’ ens la ven «somrient, feliç i emocionada» en un acte públic en el qual ha sigut homenatjada al costat dels esportistes del nostre país que van participar en els Jocs de Calgary i de Seül 88, en els quals la germana de Felip VI va participar com a abanderada. Però, per les Mamarazzis, la imatge més ‘top’ de la setmana és, sens dubte, aquella en la qual apareix al costat d’Antonio Resines marxant d’una festa en la nit madrilenya. ¡Tots en xoc! Durant uns segons, vam deixar volar la nostra imaginació i vam pensar que Resines era el nou ‘crush’ de Cristina, ¡quina fantasia! La realitat és molt més avorrida i resulta que la dona de l’actor, la productora de cine Ana Pérez-Lorente, és amiga de la infància de les infantes Cristina i Elena, per això Resines freqüenta la filla de Joan Carles i Sofia.

Amb prou feines fa quatre mesos que la vida de Cristina va fer un gir radical i va interrompre la seva relació matrimonial. Quatre mesos que l’han convertit en l’objectiu més desitjat pels paparazzis d’aquest país. Qualsevol fotografia seva acompanyada d’un home serà una peça cobejada i se la rifaran les revistes i els programes de premsa rosa. Va ser el gener de 1993 quan els paparazzis van fotografiar per primera vegada la infanta Cristina amb el seu nòvio d’aquella època, el malaguanyat esportista Álvaro Bultó. Aquest reportatge fotogràfic «robat» dels dos esquiant junts a la vall d’Aran li va costar a la revista ‘Hola’ deu milions de les antigues pessetes. En canvi, les primeres fotografies de la infanta amb Iñaki Urdangarin no van tenir tant èxit perquè les van facilitar a la premsa després que s’hagués filtrat la notícia de l’idil·li. Pobre del manso que s’acosti a la infanta Cristina aquest estiu, perquè d’una portada no el salva ningú.

Victòria Federica, sense nòvio, però no trista

Notícies relacionades

I mentre a la infanta Cristina se la publica i promociona exultant de felicitat, tenim la seva neboda Victòria Federica, que s’acaba de quedar sense nòvio. La jove torna a estar soltera després de tres anys de relació amb Dj Bárcenas. ‘Vic’ ha tornat a casa de la seva mare perquè, segons ens explica la revista ‘Hola’, «tot i que els dos van continuar posant de la seva part per un prometedor futur en comú, els seus sentiments s’han acabat refredant». Quina meravella de text, companys. Però no, no patiu per Victòria; a jutjar per la seva atapeïda agenda de viatges, corrides de toros i posts d’Instagram, molt trista no està.

Acabem una setmana molt intensa per a la família del Rei, l’ex família reial, i mirem amb ànsia el calendari perquè arribi al més aviat possible dilluns i Joan Carles viatgi a Madrid per reunir-se amb el rei Felip VI i amb Sofia. Una «reunió familiar», segons apunta Zarzuela. Quina patata calenta. Sí, aquest dilluns s’ha fixat una cita de la parella emèrita i no hi ha hagut cap altre retrobament més esperat i anhelat que aquest, amb el permís de Bisbal i Chenoa, per descomptat. ¿Hi haurà cobra també?