«Per un temps»

Britney Spears s’agafa un descans de les xarxes socials

Després d’anunciar que està embarassada del seu tercer fill, la cantant ha compartit la seva decisió d’allunyar-se temporalment d’internet

Britney Spears s’agafa un descans de les xarxes socials

REUTERS / MARIO ANZUONI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Britney Spears va compartir a Instagram diumenge passat una publicació en què comunicava la seva decisió de mantenir-se allunyada de les xarxes socials «durant un temps», i ho feia juntament amb un vídeo d’un nadó amb ulleres de sol en forma de cor, una bata esponjosa i rul·los roses als cabells. 

Tot i que és habitual que la reina del pop s’agafi alguns «descansos» d’aquest tipus, la notícia ha sorprès molt els fans, ja que arriba poques setmanes després que la cantant anunciés al món que està embarassada per tercera vegada

A principis d’aquest mes, Britney Spears i la seva parella, Sam Asghari, confirmaven que estaven esperant el seu primer fill junts. L’artista explicava en una publicació d’Instagram, que havia perdut pes abans d’anar-se’n de vacances a Maui, però que al tornar ho havia recuperat tot. «Així que em vaig fer una prova d’embaràs... i uhhhhh bé... tindré un nadó», va escriure en el post.

Judici per la seva tutela

Durant el mediàtic judici que va tenir lloc l’any passat, i en què va aconseguir recuperar la seva pròpia tutela, va testificar que els seus anteriors tutors legals la van obligar, entre moltes altres coses, a utilitzar anticonceptius. 

Notícies relacionades

La cantant també va parlar amb franquesa sobre la seva experiència prèvia amb la depressió perinatal, descrivint-la com a «absolutament horrible» i afegint que «les dones no parlaven d’això en aquell moment».

I és que al llarg dels anys, Spears ha utilitzat habitualment les xarxes per compartir amb els seus fans detalls de la seva vida personal, mantenint sempre actualitzats els seus 40,9 milions de seguidors a Instagram. És per això que la majoria espera tornar a veure aviat Britney als seus telèfons, i poder seguir el curs del seu nou embaràs.