La il·lusió de la princesa del pop

10 coses que has de saber de Sam Asghari, el promès de Britney Spears

La cantant va conèixer el model, entrenador personal i actor en potència fa cinc anys, quan gravava el videoclip de ‘Slumber Party’

AFP / KEVIN WINTER

10 coses que has de saber de Sam Asghari, el promès de Britney Spears
10 coses que has de saber de Sam Asghari, el promès de Britney Spears

/

6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Britney Spears ha eliminat aquest dimarts el seu compte d’Instagram, amb què ha deixat orfes més de 34 milions de fans que segueixen les seves coreografies al saló i al jardí, i els missatges ocults sobre l’estat de la tutela legal que exerceix el seu pare des de fa 13 anys. «¡Tornaré aviat!», els ha tranquil·litzat [a Twitter]. Assegura la princesa del pop que «només és un descans de les xarxes» perquè ara vol centrar-se en el que més li importa, a més de recuperar la seva llibertat, el seu nòvio Sam Asghari, amb qui aquest mateix dilluns va anunciar el seu compromís matrimonial. Serà el tercer casament de la cantant de ‘Baby one more time’.

Origen iranià

Sam Asghari –el seu veritable nom és Hesam Asghari té 27 anys (12 menys que la seva futura dona). Va néixer a Teheran, el 23 de març de 1994. Es va mudar a Los Angeles el 2006 per viure amb el seu pare, que era camioner. És el menor d’una família de quatre germans.

Model

La seva aparença –fa 1,88 metres, té un cos fibrós i uns ulls i espessos cabells castanys– el va portar directament a treballar amb l’agència de models DT Model, a West Hollywood, Califòrnia. El seu primer treball important va ser el 2015, quan el va fitxar Michael Costello, el dissenyador de Lady Gaga, Kim Kardashian i Nicki Minaj, per al seu programa de tele.

Portada de ‘Mens Health’

Sota el títol de «Sam Asghari és més que el nou promès de Britney Spears», el model ocupa la portada i el reportatge central del mes d’octubre de la revista ‘Men’s Health’. L’entrevista exclusiva el retrata en diversos moments a la piscina o fent boxa i rescata fotos amb la seva parella, per definir-lo com un paio «astut amb els paparazzis», la «persona que més ha recolzat en la seva recerca per assolir la llibertat» i algú que «està a punt de convertir-se en una estrella per si mateixa».

Entrenador personal

Asghari tenia quatre anys quan la bomba de ‘Baby on more time’ ho petaba en les radiofórmules de 1998. A més, encara vivia a Teheran. Va emigrar als Estats Units amb 13 anys, al costat del seu pare. Després, en un procés llarg i tediós van aconseguir fer-ho la seva mare i les seves tres germanes grans. «Soc afortunat d’haver crescut entre dues cultures extremadament diferents», s’enorgulleix. Va aprendre anglès a secundària (i encara se li nota l’accent). Va tenir feines temporals, en un taller de carrosseria, en un rentat de cotxes, en empreses de càtering. A diferència de les seves germanes, ell no ha anat a la universitat. Era brillant en les classes de teatre de l’institut i el seu mestre li va dir que tirés cap allà. Es va fer entrenador personal a temps parcial –encara dirigeix un programa de nutrició i condicionament físic personalitzat ‘online’ anomenat Asghari Fitness (per 9 dòlars a la semana)– i aspirant a actor.

Vídeos musicals (el 2016 va saltar una espurna)

La història d’amor de Spears i Asghari va començar fa cinc anys, quan tots dos van gravar el vídeo musical ‘Slumber Party’, en el qual l’anomenada princesa del pop arriba a una festa en una mansió i es troba amb el guapíssim model, que llavors tenia 22 anys. L’enamorament sobtat va ser instantani, però van trigar un temps a sortir. Cadascú va seguir pel seu costat. Però van aconseguir tornar a reunir-se. «Em vaig quedar amb el seu número de telèfon i va ser estrany; va ser com cinc mesos després d’allò quan vaig trobar el seu número al bolso [...]. Jo vaig pensar que era superadorable, que aquest noi era superadorable. Així que vaig decidir dir-l’hi», va confessar l’estrella en el programa de ràdio de la CBS ‘Fast in the morning’. Abans d’aquell vídeo que els va unir, el model també havia aparegut en un altre clip, fent de paleta forçut, en el curt de la cançó Work from home’ de Fifth Harmony, antic grup de Camila Cabello.

Carrera en el cine

Més enllà dels papers en vídeos musicals, Asghari ha fet alguna coseta al cine en pel·lícules de baix pressupost. El 2016 va participar en el film ‘Unbelievable!!!!!’, al costat de Snoop Dogg. Tres anys després també va tenir un petit paper en la comèdia romàntica ‘¿Puedes guardar un secreto??’ (Amazon Prime). Assegura que fins ara ha rebutjat papers principals en projectes qüestionables per mirar de llaurar-se un bon currículum. Mentre espera aquesta oportunitat, ha tingut un paperet de Pare Noel sexi en la sèrie de HBO Max ‘Hacks’, molt lloada per la crítica, i ara ha fitxat per a la temporada vinent de ‘Dollface’ (Hulu), protagonitzada per Kat Dennings i produïda per Margot Robbie.


Pilar de #FreeBritney

Abans del tancament temporal del seu compte d’Instagram, Spears va dedicar un ‘post’ al seu estimat, a qui es referia així: «Aquest adorable imbècil ha estat amb mi durant els anys més durs de la meva vida». Asghari ha sigut present en la vida de l’artista durant la seva recent polèmica en què demanava que el seu pare, Jamie Spears, deixés de ser el seu tutor. En la seva declaració davant el jutge, Britney va arribar a explicar que el seu pare controlava absolutament tots els aspectes de la seva vida, i que fins i tot l’obligava a utilitzar un DIU per no quedar-se embarassada. Sam va deixar de guardar silenci i va arribar a comentar a Instagram, sota el famós ‘hashtag’ #FreeBritney: «No tinc cap respecte per algú que intenta controlar la nostra relació i constantment posa obstacles al nostre camí. Segons la meva opinió, Jamie és un idiota total».

Ioga junts

Tots dos dediquen gran part del seu temps lliure als esports. «Molta gent no sap que és una atleta», explica de la seva nòvia, amb qui, a més de coreografies, juga a tennis i a ping-pong, en què és tota una «mestra». També explica Asghari que els agrada fer ioga en parella. «És flexible, té resistència, puja a les meves cames. No soc bo en això, però ho faig perquè a ella li agrada. Només vull que ella sigui feliç. Si alguna cosa la fa feliç, la faré. No ho discutiré», confessa el rendit model.

Gran cuiner

Asghari, que anomena Spears «la meva noia» i també «lleona», li agrada cuinar, però Britney és de gustos senzills i li sol demanar entrepans. «A la meva noia li encanten els sandvitxos», explica. Ell, en canvi, no menja pa, «no m’agrada gaire», assegura. És més d’amanides i macedònies, com es pot veure a les receptes que comparteix a les xarxes.

Padrastre entregat

El model iranià manté una bona relació amb els dos fills que Britney va tenir amb el seu segon marit, el coreògraf Kevin Federline. Tot i que per ara no passen gaire temps junts. Els dos nois ja són adolescents. Sean Preston, de 15 anys i Jayden, de 14, dels quals Britney té des del 2019 un 30% de la seva custòdia. Malgrat l’escàs temps que comparteixen junts, la cantant afirma que la relació amb els seus fills és bona.