Aquest 2 de desembre

Britney Spears compleix 40 anys: així planeja renéixer la princesa del pop

Després d’alliberar-se del seu pare en els tribunals, l’artista de ‘Circus’ encara la maduresa plena de projectes professionals i vitals

Britney Spears compleix 40 anys: així planeja renéixer la princesa del pop

GETTY / WIREIMAGE / JB. LACROIX

6
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La noia de trenes i minifaldilla que cantava ‘Baby One More Time’, el senzill debut amb què va conquistar el número 1 al món sencer el 1998, s’ha fet gran. Britney Spears arriba als 40 [aquest 2 de desembre] amb el cap ben alt després d’haver-se alliberat de la tutela del seu pare, que durant gairebé 14 ha exercit un jou abusiu i humiliant de la seva vida personal, la seva carrera i els seus negocis. Entra en el mateix club a què ja pertanyen les seves amigues Paris Hilton i Kim Kardashian, i com elles, amb molts beneficis (el seu patrimoni supera els 53 milions d’euros, tot i que fins ara la seva assignació setmanal segons documents judicials, era de 2.000 dòlars), però a més, ella té un ofici, el de cantar i actuar, que pensa rellançar.

La nova i apoderada princesa del pop s’ha comprat una bonica agenda i l’ha omplert amb aquests plans professionals i vitals:

La venjança dels seus pares

Durant els més de 13 anys en què ha exercit la seva tutela legal, Jamie Spears ha obligat la seva filla a posar-se un DIU per no tenir més fills, a demanar permís per comprar un refresc o agafar el cotxe, i, fins i tot, li ha punxat el telèfon i li ha posat càmeres a la seva habitació (va arribar a contractar els serveis de l’empresa de seguretat israeliana Black Box Security). «Una mala conducta» que «ha traspassat totes les línies vermelles», segons l’advocat de l’artista, Mathew Rosengart, i el principal argument utilitzat per aquest per convèncer la jutge Brenda Penny per posar fi a una situació tan injusta. Ara la cantant de ‘Piece of Me’ ha promès que demandarà el seu progenitor per «abusar» d’ella valent-se de la tutela. Segons diversos diaris, ja hauria contractat comptables forenses perquè fessin un rastreig dels comptes des que va començar la supervisió legal, el 2008, per demostrar així la mala praxi del seu pare. Una font li ha dit al ‘Daily Mail’: «Ella culpa el seu pare, efectivament, d’haver arruïnat la seva vida durant els últims 13 anys. Ell tenia el control total, des de les seves finances fins a si podia tenir més fills. La Britney ara mateix treu foc pels queixals i no pot esperar per veure presentada al més aviat possible una demanda contra Jamie Spears». En el seu compte d’Instagram, la cantant no només apunta al seu pare, també deixa la seva mare com un drap brut: «La veritat, cada dia que em desperto encara em sorprèn com la meva família i la tutela van poder fer el que em van fer... ¡va ser desmoralitzador i degradant! [...]. «I no entro a esmentar totes les coses dolentes que em van fer per les quals tots haurien de ser a la presó... sí, ¡inclosa la meva mare, que [tant] va a l’església!».

Pensa ‘fer un Rociíto’ amb Oprah

Com han fet abans que ella Meghan Markle i, recentment, Adele, l’artista de Mississipí ha avançat a les xarxes socials que es mor de ganes d’anar al programa d’Oprah Winfrey a ‘fer un Rocío Carrasco’, en la telesèrie documental de Telecinco ‘Contar la verdad para seguir viva’. Spears assegura que no pretén callar més, per la qual cosa ha transmès la següent forta advertència a la seva família. «¡Espero que aquesta nit puguin mirar cap amunt i sàpiguen exactament a què em refereixo! No ho he oblidat», va escriure la cantant el dia que va quedar lliure de la tutela. Una «font pròxima» a la cantant, ha puntualitzat a la CNN que la guanyadora d’un Grammy no ha posat data a la trobada amb la famosa periodista: «¿Passarà? Potser, però no ara», i afirma que el més probable és que el programa es porti a terme l’any que ve.

Plans de casament amb Sam Asghari

Després de quatre anys de relació, i després de reprendre les regnes de la seva vida, un dels plans més immediats de Spears és casar-se amb el seu amor i entrenador personal Sam Asghari. Segons ha informat ‘People’, la cantant ja està «buscant el lloc perfecte» per celebrar l’enllaç. La parella va anunciar el seu compromís el 12 de setembre i la seva idea, tal com diu aquesta publicació, seria casar-se «al més aviat possible» en una cerimònia íntima. Asghari, d’altra banda, ha confirmat que el casament és una cosa que es produirà «tard o d’hora» i que ha deixat tots els preparatius en mans de l’artista. «Depèn d’ella. ¡Ara és qui porta els pantalons!», ha dit al programa ‘Entertainment Tonight’, coincidint amb la ‘premier’ de la pel·lícula ‘La casa Gucci’ a Los Angeles. A més, si fos per ell donaria el ‘sí, vull’ a Spears «en el casament més gran del món», ha afirmat. 

Tenir una nena

Spears ja és mare de dos fills, nascuts del seu segon matrimoni amb el coreògraf Kevin Federline. Durant tot el temps que ha durat la seva tutela legal, els nois han crescut molt: el més gran, Sean Preston, té 15 anys, i Jayden James, 14. A més, des del 2019 la cantant només té el 30% de la seva custòdia. Per això, ara que és lliure somia formar una nova família juntament amb el model d’origen iranià, de 27 anys. Amb ell espera ser mare de nou. I aquesta vegada li agradaria que fos una nena. «¡Estic pensant a tenir un altre nadó! Em pregunto si aquesta vegada serà un nena... està parada de puntetes mirant d’arribar a alguna cosa... això és segur», va escriure a Instagram al costat d’una imatge de la fotògrafa Kei Moreno.

Tornar a gravar música

La cantant, segons apunta el portal TMZ, podria estar pensant a treure nova música amb què posar fi a cinc anys de silenci, des que el 2016 va treure a la venda ‘Glory’, el seu novè i últim disc. De moment, encara no ha contactat amb cap productor i tampoc ha escollit compositors amb qui començar a treballar. Segons han publicat diversos mitjans nord-americans, «ha estat escrivint música durant els últims dos anys perquè seria impossible que no ho fes. La música és la seva passió i la porta a la sang». Del que la cantant no té cap intenció és de tornar a sortir de gira ni de d’actuar davant el públic, ni tan sols en un xou com el de ‘Britney: Piece of Me’, amb què va triomfar durant cinc anys, del 2013 al 2017, al Casino Planet Hollywood Resort de Las Vegas.

Que corri el xampany

«Avui és el millor dia de tota la meva vida», va escriure en el seu perfil social l’artífex de ‘Toxic’ i ‘Blackout’ el mateix 12 de novembre, quan la jutge Penny va colpejar la taula amb la maça, posant punt final a una custòdia gairebé medieval com mai abans s’havia vist en el ‘show business’. A partir d’aquell moment, començava la nova vida de Spears, als seu gairebé, llavors, 40 anys. Gairebé havia oblidat els petits plaers de la seva antiga vida, ja que el seu pare els hi havia prohibit. Després de la sentència, va escriure: «Quin cap de setmana tan increïble... ¡¡¡M’he sentit com si fos al setè cel tota l’estona!!! De fet, ahir a la nit vaig prendre la meva primera copa de xampany al restaurant més bonic que he vist mai. Crec que he esperat prou després de 13 anys». I va advertir: «Continuo celebrant la meva llibertat i el meu aniversari durant els pròxims dos mesos!». Festa de la bona, que diria Tòquio.