Crònica rosa

‘Mamarazzis’ diuen: Iñaki Urdangarin, fart de la família reial

  • Un repàs de les últimes notícies de la premsa rosa, que també inclouen l’embaràs de Britney Spears, la presumpta baralla entre Belén Esteban i Marta Riesco i la cultura de la violació d’El Xocas

3
Es llegeix en minuts
Laura Fa
Laura Fa

Periodista

Especialista en premsa rosa

ver +

El món del cor ha sigut mogudet aquesta setmana. Hem pogut veure les primeres fotografies d’Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia passejant abraçats. Els paparazzis, que han seguit la parella durant gairebé tres mesos, feien el reportatge definitiu. L’exduc inicia així una nova vida lluny de la família reial

Iñaki Urdangarin

¡Doncs ja estaria! Després de mesos que si sí que si no, ja tenim la fotografies que confirmen que l’exduc ha iniciat una nova vida. Ell i Ainhoa, abraçats a la portada de la revista ‘Hola’. És un comunicat oficial en tota regla. Han sigut setmanes de persecucions, informacions creuades i filtracions interessades. Amb aquestes fotos Iñaki diu: «Sí, és la meva nòvia, estem junts». Lluny queden els seus intents de recuperar la infanta. Tot just tenir la portada a les nostres mans, les Mamarazzis parlem amb un amic d’Iñaki. La seva resposta va ser contundent: «Sí, ja no s’amagarà més, està fart d’aquesta família». Iñaki, fill ¡com per no saber on et ficaves!

Britney Spears

La cantant està esperant el seu tercer fill. Molt bé, alegria i felicitat. Però compte, el seu missatge a Instagram ja ens avisa. Està espantada. Ella, que ja és mare de dos fills, explica que en tots dos va patir depressió perinatal. «Va ser absolutament horrible», assegura. Ah, vaja, ¡la Britney no estava boja! Es va passar dos anys de la seva vida totalment desorientada i ara resulta que era una depressió. El 7% de les dones tenen aquesta malaltia durant o després de l’embaràs. ¿I com se la va ajudar? Doncs res, ingressant-la en diversos centres, traient-li la custòdia dels seus fills i estant durant 13 anys sota la tutela legal del seu pare.

¿Com no havia de semblar una boja si tot estava en contra seu? El seu exmarit, la seva família, la justícia i tota la societat americana li estaven fent llum de gas. I no contents amb això, la van deshumanitzar fins a límits inimaginables. Ha estat durant anys sent un robot en mans de tot el món. Va recobrar la seva llibertat a finals del 2021. I ho està celebrant així, vivint. S’ha enamorat i torna a ser mare. Si per casualitat veiem que fa coses estranyes pensem que la salut mental ens impossibilita, ens paralitza, ens altera. No tornem a jutjar i a destruir aquesta senyora, que prou coses ha passat ja. Que el #FreeBritney sigui per sempre. 

Belén Esteban i Marta Riesco

Que no, que van estar a punt de pegar-se. Infinitat de titulars asseguraven que totes dues van estar a punt d’arribar a les mans. Sí que hi va haver una discussió. La Riesco s’ha tornat una jonqui del focus. Se sent còmoda sent la protagonista. Però no és fàcil ser-ho cada dia. Aquests personatges de tercera tenen una manera ben fàcil d’aconseguir titulars: enganxar-se als personatges més populars. Així, com un poll salta de cap en cap per alimentar-se, ja que Marta salta de famós en famós per ser el centre d’atenció. Ho va fer ja amb Anabel Pantoja, i aquesta setmana ho ha intentat amb Belén Esteban.

Notícies relacionades

La Riesco es va quedar tan tranquil·la vacil·lant que ella té una carrera universitària i que Belén no (ves, quin classisme més barat). Belén se la va trobar pel carrer, just a la sortida de Telecinco, i li va mostrar el seu descontentament. Marta es va posar com una moto. Però noia, ¡relaxa’t! Els rumors que apunten a una certa ‘proximitat’ entre Olga Moreno i Antonio David t’han d’estar passant factura. Estàs fent el ridícul. Però no passa res. Les feministes serem aquí per recollir-te quan això acabi. Ets una persona totalment alienada per tots i cadascun dels mites de l’amor romàntic. I serem compassives. 

El Xocas

¿Queda molt perquè a aquest ‘streamer’ li prohibeixin utilitzar les xarxes socials i li tanquin el seu canal de Youtube? Aquest ‘infraser’ aquesta setmana explicava com ell i els seus amics lligaven amb dones «col·locades» perquè així era més fàcil emportar-se-les al llit. ¡Quin bon truc, eh, ‘machote’! Que sàpigues, Xocas, que això és cultura de la violació. Normalitzar la violència sexual i riure-se’n és detestable. I els que rieu les seves gràcies en sou còmplices. ¡‘Unfollow’ massiu a El Xocas immediatament!