Hereus afortunats

Tot sobre la boda de Brooklyn Beckham i Nicola Peltz: vestit de núvia, convidats...

La jove parella es donarà el ‘sí, vull’ aquest dissabte, 9 d’abril, en un enllaç de somni davant el mar a Palm Beach (Florida) i amb un munt de convidats vip

Tot sobre la boda de Brooklyn Beckham i Nicola Peltz: vestit de núvia, convidats...

INSTAGRAM

5
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Ja està gairebé tot llest per al casament de Brooklyn Beckham (23) i la seva promesa, Nicola Peltz (27). La jove parella d’hereus supermilionaris i superfamosos acaben de firmar un acord prenupcial de quatre milions de dòlars per protegir les respectives fortunes de les seves famílies.

Ell és el més gran dels fills de David i Victoria Beckham. Fa gairebé tres anys que es va fer fotògraf de viatges, després d’abandonar el niu familiar a Londres i anar-se’n a estudiar Fotografia a Parsons, la prestigiosa escola novaiorquesa situada a Greenwich Village. No obstant, ara ha deixat aquesta professió de banda per ficar-se al món dels fogons (té el seu propi programa de receptes que emet per Instagram).

Ella és la menor dels cinc fills de Nelson Peltz, un empresari multimilionari i filantrop jueu, d’origen austríac i rus, i Claudia Heffner, model d’ascendència alemanya, gal·lesa i anglesa, que, com la seva mare, es dedica al modelatge i ha començat a fer treballs a la tele (‘Bates Motel’) i el cine (‘Transformers: la era de la extinción’).

Segons ‘Daily Mail’, els Beckham tenen una fortuna valorada en 500 milions de dòlars, bastant menys que els 1.500 milions de dòlars dels pares de la núvia.

Una vegada liquidat aquest tràmit administratiu –i gens romàntic–, els joves ja es poden dedicar a ultimar els detalls del seu fastuós casament, que celebraran a Florida aquest dissabte, 9 d’abril.

L’enllaç arriba després de poc més de dos anys d’idil·li –es van conèixier en una festa de Halloween organitzada per Leonardo di Caprio–. Llavors, el jove que anava per a futbolista acabava de trencar la seva relació amb la model Hanna Cross, i es deia que podria estar sortint amb la germana de Kate Moss.

Res. Tot eren rumors, ja que la confirmació del festeig entre Nicola i Brooklyn va arribar poc després, el juliol del 2020, quan els van enxampar en actitud sospitosament carinyosa a l’aeroport de Nova York.

Un idil·li llampec que ha donat lloc a un dels grans casaments d’aquest 2022, que detallem tot seguit:

¿On serà el casament?

Els nuvis han triat casar-se en la comoditat d’una de les cases de vacances de la família de la model: a l’extensa finca coneguda com a Montsorrel, d’una trentena d’habitacions, i valorada en 90 milions, que el seu pare té davant el mar, a Palm Beach (Florida). Serà una cerimònia pel ritu jueu. «Fa un any que som nòvios i, si no fos per la covid, ens hagués agradat ja estar casats, i ha sigut una mica difícil», va explicar fa un any Brooklyn a la revista ‘Hello!’.

¿Quant costarà l’esdeveniment?

Amb unes famílies amb tants de possibles, un esdeveniment així ha d’estar a l’altura. Les publicacions especialitzades asseguren que el casament costarà uns 3,5 milions d’euros.

¿Quan desembarcaran els Beckham?

David i Victoria i els seus fills Romeo i Harper ja són a terres americanes, concretament a Miami, on se’ls ha fotografiat a bord del iot que l’exfutbolista es va comprar fa uns mesos.

¿Quins convidats acudiran a l’enllaç?

A més de tots els famosos membres de les dues famílies, estan convidats a tan exclusiu esdeveniment Gigi Hadid, Nicole Richie, el xef Gordon Ramsay, Eva Longoria i Mel B, Emma Bunton, Mel C i Geri Horner, o el que és el mateix, tot l’elenc de les Spice Girls al complet, tot i que sembla que de moment tan sols ha confirmat la seva assistència Mel B

És possible que també hi acudeixin els ducs de Sussex, grans amics dels Beckham. Es pot recordar que Victoria i David van ser convidats al casament del príncep Enric i Meghan Markle, el maig del 2018, com també ho van ser, l’abril del 2011, a l’enllaç del príncep Guillem amb Caterina.

Elton John, padrí de Brooklyn Beckham, no hi podrà assistir, a causa de la reprogramació de la seva gira ‘Yellow Brick Road’; però el seu altre padrí, l’exfutbolista del Manchester United Dave Gardner, no hi faltarà. Està previst que també hi acudeixi la llegenda de futbol americà Tom Brady, acompanyat de la seva dona, la ‘top’ Gisele Bündchen.

¿Quin vestit/s portarà la núvia?

Un rica hereva com Nicola no podia fer menys que tenir un vestit de núvia d’una gran firma de moda. Pierpaolo Piccioli en persona, director creatiu de Valentino, li ha confeccionat el dissenyat blanc i radiant per al gran dia. En una entrevista amb la revista ‘CR Fashion Handbook’, la model va donar algunes pistes sobre el vestit, i que havia estat un parell de vegades a Roma perquè tot estigués a la perfecció. «El procés creatiu ha sigut divertit», va avançar joiosa.

Per descomptat, Nicola també es canviarà amb un segon model aquell dia, del qual no ha transcendit cap detall. El que sí que han avançat és que el nuvi es posarà una quipà.

¿Qui s’encarregarà de la música?

Segons ‘The Mirror’, el raper nord-americà Snoop Dogg serà l’encarregat d’animar la festa a la recepció. A més, aventura el tabloide, també estaria organitzant un comiat de solter per al nuvi a Las Vegas. 

¿Qui seran els padrins i padrines?

Notícies relacionades

Explica ‘The Times’ que Brooklyn ha fitxat el seu pare, David, per fer de mestre de cerimònies, mentre que els seus «germans petits, Romeo, de 19 anys, i Cruz, de 17, actuaran com a padrins de boda». Per la seva banda, Nicola va confirmar que la seva àvia serà la seva dama d’honor. La seva futura cunyada, Harper, és possible que també tingui aquest mateix honor.

¿I els regals?

La premsa britànica assegura que els amics de la parella volen regalar-los una cosa original, perquè ja tenen de tot: es diu que serà un viatge a l’espai exterior valorat en 475.000 euros.