Canvi radical

«¿De debò que és ella?»: Madonna preocupa els seus fans per un inquietant vídeo

La cantant de 63 anys va esborrar la publicació poc després de pujar-la a TikTok

«¿De debò que és ella?»: Madonna preocupa els seus fans per un inquietant vídeo
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cantant Madonna ha fet saltar les alarmes de molts dels seus seguidors per un inquietant vídeo que ha pujat al seu compte oficial de TikTok, i que ha eliminat poc després.

Es tractava d’un minivídeo en el qual l’artista apareixia en primer pla, acostant-se lentament a la càmera, i posant morrets. Tot això acompanyat d’una mirada «perduda», que ha despertat la preocupació d’alguns dels seus fans. 

A més de l’estrany comportament que presenta Madonna en el vídeo, la cantant també deixa veure un important canvi físic al seu rostre, una cosa que els seus seguidors tampoc han passat per alt i no han dubtat a comentar a les xarxes socials. 

Notícies relacionades

«¿De debò que és ella?», «No sap envellir amb naturalitat» o «Quina por» són alguns dels comentaris que els usuaris han deixat a Twitter sobre l’assumpte. D’altres han sortit en defensa de la de ‘Like a Virgin’, al·legant que cada persona «és lliure d’envellir com vulgui». 

Madonna va esborrar al cap de poca estona la publicació de TikTok, tot i que alguns seguidors van poder capturar el vídeo, que encara circula per les xarxes socials.