El debat

¿Qui defensa i qui condemna el mastegot de Will Smith a Chris Rock?

  • Les xarxes s’omplen de reaccions, alguns condemnen l’actor i d’altres mostren el seu suport al protagonista de ‘El método Williams’

¿Qui defensa i qui condemna el mastegot de Will Smith a Chris Rock?
3
Es llegeix en minuts
Mireya Roca
Mireya Roca

Periodista

ver +

El mastegot que Will Smith va clavar a Chris Rock a la cerimònia dels Oscars perquè va fer un acudit de mal gust sobre la calvície de la seva dona, Jada Pinkett, ha generant un intens debat a les xarxes socials, però també ha dividit Hollywood entre defensors i detractors dels dos protagonistes de l’incident.

Mentre una majoria considera que les dues estrelles van obrar malament, alguns famosos rebutgen la violenta reacció del guanyador de l’Oscar al millor actor per ‘El método Williams’ –inclosa l’Acadèmia, que en un comunicat va condemnar «les accions del senyor Smith»–, n’hi ha d’altres que consideren fins i tot «heroic» que l’intèrpret sortís en defensa de la seva dona.Els defensors de Will Smith

guanyador de l’Oscar al millor actor per ‘El método Williams’ ha d’altres que consideren fins i tot «heroic» que l’intèrpret sortís en defensa de la seva dona.Els defensors de Will SmithJanet Hubert: «N’estic molt orgullosa. Sí, no hi ha gaire que es pugui suportar... de vegades has de tornar la bufetada. Celebra la victòria... No importa res més», ha escrit a Instagram.

Tiffany Haddish: «Veure un home negre defensar la seva dona significa molt per a mi. Com a dona que ha estat desprotegida, que algú digués: ‘Mantingues el nom de la meva dona fora de la teva boca, deixa-la en pau’... Això és el que se suposa que ha de fer el teu marit, ¿no? Protegir-te. Potser al món no li agrada com va passar, però per a mi va ser el més bonic que he vist en la meva vida perquè em va fer creure que encara hi ha homes que estimen i es preocupen per les seves dones, per les seves esposes», afirma.

Jaden Smith: «Així és com ho fem nosaltres», ha tuitejat el fill menor de Will Smith.

Pablo Motos:  «El tema d’avui és la bufetada de Will Smith, no es parla de cap altra cosa al planeta i de què en diré jo. Semblo el representant de Will a la terra. Aquest matí m’he aixecat i m’han trucat de televisions i ràdios per preguntar-me si havia parlat amb ell i si volia fer declaracions. També m’han amenaçat de mort...», va començar dient dilluns a la nit. I va afegir: «Em fa molt poca gràcia i a més és un tema molt delicat. Jo entenc que soc amic de Will Smith i que qualsevol cosa que digui ja d’entrada és sospitós. A veure, si tu veus l’acudit, no n’hi ha per a tant, però en desconeixem els detalls. Desconeixem si entre ell i Chris Rock ja hi havia tensions anteriors, que sembla que sí».

Soraya Arnelas: «Tots sabem que el cop de puny que Will Smith va fer ahir a la nit al presentador a la gala de els Oscars no va estar bé, però a qui collons li importa quedar bé quan es riuen de la malaltia de la teva dona davant del món sencer».Hugo Silva: «Les bromes tenen un límit».

Els detractors

Els detractorsMia Farrow: «Només era una broma. El que fa Chris Rock són bromes. Sempre són tenses. Aquesta és suau per a ell. I m’encanta la tinenta O’Neil».

Mark Hamill: «Els còmics de peu són molt hàbils per manejar els que interrompen. Agressió física violenta... no tant».

Judd Apatow: «Will podria haver-lo matat. Això és pura ira i violència fora de control».

Alec Baldwin:«No estic gaire informat de si els productors han defensat Chris, però t’estimo, @chrisrock».Cary Elwes: «Els ‘recipients d’amor’ que he conegut o admirat mai van actuar de forma violenta contra un altre ésser humà».

Notícies relacionades

Kathy Griffin: «No està bé pujar a un escenari per agredir un còmic» i s’ha preguntat «qui voldrà ara ser el pròxim Will Smith als teatres i clubs de comèdia».

 David Rubin: «Quina pena que l’Oscar a Will Smith no hagi sigut el de millor Actor DE REPARTIMENT».