Dia dels enamorats

Rosalía sorprèn Rauw Alejandro amb un ocurrent regal

  • La intèrpret catalana ha regalat al seu noi uns calçotets, una samarreta i una dessuadora amb la seva cara

Rosalía sorprèn Rauw Alejandro amb un ocurrent regal

INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Tenint en compte que aquest dilluns és Sant Valentí, el dia dels enamorats, infinitat de parelles declaren el seu amor amb tota mena de detalls romàntics. Aquest és el cas de Rosalía i el seu nòvio, el raper porto-riqueny Rauw Alejandro.

La intèrpret de ‘Malamente’ ha aprofitat aquesta data tan assenyalada per sorprendre el seu xicot amb un original regal: uns calçotets, una samarreta i una dessuadora amb la seva cara.

Notícies relacionades

Una cosa que el cantant de trap no ha dubtat a compartir en el seu compte d’Instagram. «La meva nòvia acaba de trencar amb aquest regal. Nous calçotets favorits desbloquejats. Happy Valentine’s», ha escrit.

A més, el mediàtic reguetoner ha dedicat un romàntic missatge a la seva xicota: «De veritat que no saben com em fa riure aquesta dona, sempre troba la manera de treure’m un somriure, no importa quin dia estigui tenint. La persona més extraordinària que he conegut, la millor companya que la vida m’ha pogut regalar. Amb ella vull aprendre i continuar creixent fins que sigui un vellet amb 105 anys i tant de bo ser al seu costat a aquella edat gronxant-nos a la cadira al capdavant de casa, parlant de tot el que vam viure, de tot el que vam aconseguir, si la vida així ho vol. Sempre demano a Déu que ens cuidi de tota la maldat que hi ha al voltant de nosaltres. Però sé que tot estarà sempre bé, perquè tu ets el meu àngel, la meva llum del cel en aquest món de foscor. Jo visc per tu, jo moro per tu, jo mato per tu i els meus éssers estimats. Mai havia fet això, ¡però no importa un carall! Que s’assabenti qui em llegeixi que ets l’amor de la meva vida. T’estimo, Rosalía», conclou.