Nadó en camí

Ona Carbonell anuncia que està embarassada del seu segon fill

  • La nedadora olímpica ha donat la bona notícia publicant una foto en la qual apareix al costat del seu fill Kai, que aviat es convertirà en el germà gran

Ona Carbonell anuncia que està embarassada del seu segon fill
1
Es llegeix en minuts

Ona Carbonell ha anunciat que està embarassada del seu segon fill. «La família augmenta, supersfeliços», ha escrit la nedadora olímpica en el seu compte d’Instagram, al costat d’una fotografia en la qual apareix a la platja amb el seu fill, que li acaricia la panxa.

Va ser el 2016 quan la capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada va posar per primera vegada amb el seu nòvio, Pablo Ibáñez, a l’alfombra vermella de la Gala del Dia Mundial de la Infància que organitza la plataforma solidària Do It For Them! en favor de la Fundació Vicente Ferrer.

Els seus camins es van creuar en el centre d’alt rendiment de Sant Cugat (CAR) quan ell era gimnasta a la selecció, tot i que poc després Ibáñez ho va deixar i ella va emprendre el seu camí com a nedadora a l’equip olímpic.

Notícies relacionades

«Ell era esportista, entrenava a la selecció també i quan ell se’n va anar, jo vaig començar amb la selecció espanyola. Vam creuar els nostres camins, però teníem amistats en comú. Quan pot m’acompanya als viatges, i tot i que m’acompanya, no ens veiem gaire. Quan em va acompanyar als Jocs estava a la vila i ens vam veure quan van acabar. Saber que Pablo és allà m’ajuda i quan no pot, per ‘e-mail’», va declarar Carbonell el 2014 a Europa Press.

Fa un any i mig, l’esportista, una de les més premiades d’Espanya, donava la benvinguda al seu primer fill, fruit de la relació que manté amb l’exgimnasta Pablo Ibáñez, que van anomenar Kai.

Temes:

Ona Carbonell