Idil·li

Urdangarin parla sobre les seves imatges amb una altra dona: «Ho gestionarem de la millor manera possible»

L’exduc de Palma assegura que la situació «és una dificultat» que serà gestionada «amb la màxima tranquil·litat» per part de la seva família

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Tot just 24 hores després de l’aparició de les imatges publicades per la revista ‘Lecturas’ d’Iñaki Urdangarin passejant per la platja en actitud carinyosa amb una dona que no és la Infanta Cristina, el protagonista ha reaparegut públicament i, lluny d’amagar-se, ha acudit a la seva feina i ha trencat el seu silenci, donant a entendre una possible separació de la que és la seva dona des de fa 24 anys i la mare dels seus quatre fills.

«Ho gestionarem de la millor manera possible. És una dificultat que gestionarem amb la màxima tranquil·litat i punt, com sempre hem fet», ha respost l’exjugador d’handbol a les preguntes relacionades amb la seva separació de Cristina, sense pronunciar directament la paraula ‘divorci’ però deixant entreveure el final del seu matrimoni.

Notícies relacionades

Tranquil i sense rastre de preocupació al rostre malgrat la complicada situació que afronta, Iñaki Urdangarin ha evitat, no obstant, pronunciar-se sobre la seva especial amistat amb la seva companya de feina Ainhoa Armentia, amb qui es diu que fa mesos que manté una discreta relació: «No tinc res més a dir. Moltes gràcies. Bon dia».

Unes declaracions que el cunyat de Felip VI ha donat a la seva arribada al bufet vitorià Imaz & Asociados, on treballa com a consultor des del març del 2020 i on va conèixer la dona amb qui ha sigut enxampat disfrutant d’un passeig en actitud carinyosa. Una feina a la qual ha tornat aquest dijous després d’haver-se’n absentat ahir arran de la publicació de les seves fotografies amb Ainhoa Armentia, que han provocat un autèntic tsunami mediàtic i deixen oberta l’opció d’un possible divorci amb la Infanta Cristina, si bé Urdangarin prefereix no respondre a aquesta qüestió de moment.