Tall extrem

Demi Lovato es rapa el cap per donar la benvinguda al 2022

  • La cantant posa a Instagram amb un radical ‘look’ per al qual ha tingut en compte la dita popular que diu: «Any Nou, cabells nous». O com ella mateixa diu, #freshstart

Demi Lovato es rapa el cap per donar la benvinguda al 2022
1
Es llegeix en minuts

Una vegada més, Demi Lovato ha sorprès els seus 122 milions de seguidors al compartir la seva nova i trencadora imatge per a Any Nou, un moment idoni per fer un canvi de ‘look’.

La intèrpret de ‘Confident’ ha reaparegut a la xarxa social en un vídeo on posa amb un ‘look’ radical, amb el cap rapat al zero. Sembla que l’exnoia Disney ha seguit al peu de la lletra la dita popular que diu: «Any Nou, cabells nous». O com ella mateixa diu, #freshstart.

Es tracta d’una tallada de cabells extrema, que segons els estilistes s’imposa amb força aquesta temporada. De fet, les primeres a lluir-lo han sigut les actrius Willow Smith i Halsey. I ara s’ha de veure si Cristina Pedroche lluirà el seu cap rapat durant les campanades d’Antena 3, juntament amb Alberto Chicote. La madrilenya ha compartit un vídeo en el qual ho insinua amb una màquina d’afaitar a la mà.

Notícies relacionades

En el cas de Lovato, els seus revolucionaris canvis d’imatge s’han convertit en gairebé una tradició per a cap d’any. Per exemple, el desembre del 2021, l’artista va deixar amb la boca oberta els seus fans, quan va publicar un vídeo, on apareixia amb un tall pixie i els cabells tenyits de rosa.

.