Bellesa

Harnaaz Sandhu, de l’Índia, és la nova Miss Univers

  • La paraguaiana Nadia Ferreira va acabar la competició en el segon lloc, i la sud-africana Lalela Mswane va ser tercera

Harnaaz Sandhu, de l’Índia, és la nova Miss Univers

EFE

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’índia Harnaaz Sandhu ha sigut coronada avui com la nova Miss Univers. És la tercera vegada que el seu país obté el primer lloc en aquesta competició, que ha celebrat avui la seva setantena edició, a la ciutat israeliana d’Eilat. L’índia destrona així la mexicana Andrea Meza, després d’imposar-se avui a la paraguaiana Nadia Ferreira, que va acabar segona, i la sud-africana Lalela Mswane, que va ser tercera.

La gala va tenir lloc a l’estadi Universe Arena, construït per a l’ocasió i que va estar mig buit a causa de la prohibició d’entrada al país als turistes decretada fa dues setmanes per Israel per frenar l’avenç de la variant òmicron del coronavirus. Sandhu, de 21 anys i oriünda de la ciutat índia de Chandigarh, és una coneguda actriu al seu país i una activista pels drets de la dona, sobretot pel que fa a l’accés a l’educació. Durant la cerimònia, en la pregunta final prèvia a la seva coronació, la jove va enviar un missatge a les noies d’arreu del món: «Heu de saber que sou úniques, i que això és el que us fa boniques. Deixeu de comparar-vos amb altres noies i parlem d’altres coses més importants que estan passant al món». La victòria avui de la representant de l’Índia ubica el país asiàtic al primer lloc del certamen per primera vegada des de l’any 2000, quan el país va obtenir el seu segon títol després d’un primer triomf el 1994.

Notícies relacionades

Aquesta última jornada del certamen va començar amb les participants vestides amb vestits de lluentons i va incloure la característica desfilada en vestit de bany i un segon amb vestits de nit. Les representants llatinoamericanes van tenir, com de costum, una participació destacada, i tres d’elles –Colòmbia, Puerto Rico i el Paraguai– es van ubicar entre les deu finalistes.

Els espectacles musicals van anar a càrrec de la israeliana Noa Kirel, la nord-americana JoJo i un grup de músics locals liderats per Harel Skaat, mentre que el presentador del certamen va ser de nou Steve Harvey. Amb la celebració de la setantena edició de Miss Univers a Eilat, Israel es va afegir a l’extensa llista de països que han acollit el concurs de bellesa.

Temes:

Índia Models