Sessió picant

La filla de Madonna enlluerna a la portada de ‘Paper Magazine’

  • Lourdes León, que es fa dir Lola, adopta un posat provocatiu en una sessió en què el fotògraf Indiana Piorek la retrata amb llenceria

La filla de Madonna enlluerna a la portada de ‘Paper Magazine’
1
Es llegeix en minuts

La filla de Madonna, Lourdes León, protagonitza la portada del gener de ‘Paper Magazine’, revista amb seu a Nova York que se centra en la moda, la cultura popular, la vida nocturna, la música...

La jove, de 25 anys i que es fa dir Lola, adopta un posat provocatiu en una sessió molt picant en què el fotògraf Indiana Piorek la retrata amb dissenys de llenceria, molt a l’estil dels anys 90.

Criada a Nova York, la filla gran de la reina del pop i l’instructor de fitnes Carlos León balla des de petita, és coreògrafa professional i té una llista de clients que inclou Adidas by Stella McCartney i el músic independent Eartheater.

Aquesta no és el primer cop que la jove es posa davant la càmera, ja que, a més de protagonitzar vídeos musicals, és l’actual imatge de Swarosvki i ha protagonitzat campanyes de marques com Marc Jacobs, Mugler i Barragán.

Notícies relacionades

En una de les imatges, León, que compagina la seva carrera en el món de la moda amb els estudis en Arts Escèniques a la Universitat de Michigan –en què també va estudiar la seva mare i on ella va conèixer el seu primer nòvio, l’actor Timothée Chalamet–, apareix estirada a la part superior d’un BMW amb la llarga melena rossa caient en cascada sobre el capó de l’automòbil. En una altra de les fotos, la jove apareix sobre la part posterior d’una limusina amb un conjunt de llenceria d’encaix blanc d’una sola peça amb cintes negres al voltant de l’esquena.

La publicació arriba poques setmanes després que Madonna, de 63 anys, fos viral per exposar el pit despullat a Instagram en una sèrie d’imatges explícites al dormitori que després van ser eliminades de la plataforma per violar les pautes de la comunitat.

Temes:

Madonna