A Instagram

Sara Sálamo torna a explotar davant un comentari masclista

  • L’actriu ha sigut durament criticada per una usuària, que qüestiona el seu paper com a mare

Sara Sálamo torna a explotar davant un comentari masclista
2
Es llegeix en minuts

Sara Sálamo ha tornat a explotar a les xarxes socials a causa dels comentaris masclistes que ha rebut després de compartir una publicació en la qual apareix al gimnàs. 

«¿On són els teus nens mentre fas esport? No t’importa o no t’aterreix que ells no siguin amb tu... En canvi, per anar al col·le, sí», la usuària fa així referència a l’absència dels nens i a una publicació anterior de Sálamo on parlava de l’obligació que tenien els pares d’acompanyar els seus fills a l’escola.

L’actriu va respondre: «No t’he vist escriure al pare dels meus fills per preguntar-li amb qui són els nostres fills quan ell entrena. A veure si comencem a canviar una miqueta el xip i deixem de ser tan fastigosament masclistes», va respondre la canària referint-se a quan Isco ha d’entrenar amb el Reial Madrid.

I va afegir: «I si et preocupa moltíssim on estan els meus fills aquestes dues hores a la setmana, et diré que estan amb una Mama de dia increïble, especialitzada en Montessori i en educació infantil. A part de ser una dona tremendament dolça i increïble», va apuntar. «T’ho explico tot, tot, tot, perquè puguis dormir en pau. No és la primera vegada que escrius. No només ets molt masclista sinó PESADA. Ho comparteixo perquè crec que és important que deixem de rebre tant odi les dones i les mares i sentir-nos tan exposades i jutjades constantment. Ho sento, però NO», conclou. 

Notícies relacionades

No és la primera vegada que Sálamo pateix odi a les xarxes en forma de comentaris masclistes. Fa uns mesos, l’actriu va rebre insults acusant-la del rendiment esportiu de la seva parella, el jugador Isco Alarcón. Misogínia en estat pur. Al seu dia, la jove va comentar aquest aspecte amb un tuit irònic: «A Espanya no hi ha masclisme».

Dies després, va publicar un altre tuit que mostra que la cosa és molt lluny d’aturar-se, amb els insults i comentaris ofensius que li han dedicat per com ha decidit criar el seu fill. La cosa ve per un comentari de Sálamo a Instagram d’una fisioterapeuta experta en maternitat, on opinava sobre el període d’adaptació dels nens al començar l’escola infantil i el que ella ha decidit fer amb el seu fill de dos anys. Un comentari que després va ampliar en el seu propi Instagram, parlant de la conciliació laboral, i de com aquesta no pot passar perquè les dones hagin de renunciar a la seva carrera professional.

Temes:

Famosos