Personatge icònic

Kyle Richards tornarà a interpretar el seu paper a ‘Halloween Ends’ amb Jamie Lee Curtis

  • A través d’un comunicat, l’actriu ha assenyalat: «No puc parlar sobre la història, però tot el que puc dir és que comencem a filmar al gener, i estic molt emocionada de tornar amb Jamie Lee Curtis i David Gordon Green»

Kyle Richards tornarà a interpretar el seu paper a ‘Halloween Ends’ amb Jamie Lee Curtis

Lisa O'CONNOR / AFP

2
Es llegeix en minuts

Kyle Richards tornarà a interpretar el seu paper de Lindsey Wallace en l’última pel·lícula de la franquícia ‘Halloween’, ‘Halloween Ends’, l’última entrega de la nova trilogia de pel·lícules de David Gordon Green en la sèrie de terror, que està prevista que s’estreni a octubre del 2022 i que la producció començarà el mes que ve, segons ‘New York Post’.

Cal destacar que el personatge de Richards va fer la seva primera aparició quan tenia només 8 anys a la cinta original de ‘Halloween’ el 1978.

De fet, la Lindsey és la nena que el personatge de Jamie Lee Curtis, Laurie Strode, cuidava a la pel·lícula principal. La intèrpret, de 52 anys, també va aparèixer a ‘Halloween Kills’ d’aquest any com la Lindsey Wallace adulta. Una font va revelar a ‘Variety’ recentment que l’actuació de Richards a ‘Halloween Kills’ va obtenir molt bones crítiques dels fans, per això els guionistes van reescriure el guió per incloure el seu personatge en un paper ampliat a ‘Halloween Ends’.

A través d’un comunicat, l’actriu ha assenyalat: «No puc parlar sobre cap història, però tot el que puc dir és que comencem a filmar al gener, i estic molt emocionada de tornar amb Jamie Lee Curtis i David Gordon Green «.

Per la seva part, el fundador de Blumhouse Productions i productor de la trilogia ‘Halloween’ Jason Blum va afegir: «Estem encantats que Kyle torni a interpretar el seu paper. La tornada de personatges icònics a ‘Halloween Kills’ va ser realment important per a David Gordon Green. I es va esforçar molt per fer tornar els actors originals quan va poder».

El mes d’octubre passat, la protagonista de ‘La casa de la pradera’ va recordar una dolorosa experiència al plató quan es va trencar el nas durant el rodatge de ‘Halloween Kills’. «En aquell moment ni sabia que estava trencat», va relatar a ‘Us Weekly’. «Només sabia que m’havia fet mal, però no l’hi vaig dir a ningú. No volia que el doble intervingués i digués: “Oh, Kyle, ja ho saps, deixa que el doble se n’encarregui».

Notícies relacionades

No obstant, no va ser fins que va tornar a casa seva a Los Angeles que va sentir que alguna cosa no estava bé. «Quan vaig tornar a Los Angeles... em sentia com: “¿Què està passant?” Llavors el meu maquillador em va dir: “Tens un os que et surt del nas.” Així que vaig anar al metge», va relatar l’artista, que és mare de quatre fills. «No sagnava, així que vaig pensar que estava bé, però em va fer mal durant molt temps», va afirmar.

Richards també va revelar com va passar l’accident en una entrevista anterior amb ‘Entertainment Tonight’. «Estava treballant amb un coordinador d’especialistes per fer una escena de baralla amb Michael Myers i umm, sí, diguem que mentre estava assajant alguna cosa va volar cap enrere i em va donar un cop a la cara, i vaig saber immediatament que alguna cosa anava malament», conclou.

Temes:

Famosos