Als nou mesos de la seva mort

Merche ret un emotiu homenatge a Àlex Casademunt

  • La cantant va presentar aquest cap de setmana el seu nou tema, anomenat ‘Este lunes’, una cançó que està inclosa en el seu nou disc i que ha dedicat al seu gran amic

Merche ret un emotiu homenatge a Àlex Casademunt
1
Es llegeix en minuts

Malgrat que la relació entre Merche i Álex Casademunt va acabar el 2007, la parella va mantenir una estreta amistat fins a la mort del cantant, el mes de març passat.

Nou mesos després del trist succés, la gaditana ha rendit un emotiu missatge al músic. Va ser el cap de setmana passat, al plató de ‘Viva la vida’, quan l’artista va presentar el seu nou tema, anomenat ‘Este lunes’, una cançó que estarà inclosa en el seu nou disc i que ha dedicat a Álex Casademunt. 

Notícies relacionades

La intèrpret no va poder evitar emocionar-se al recordar-lo: «Era una persona molt especial, d’aquestes que entren per la porta i ho il·luminen tot. Tenia moltes ganes de viure, tenia un talent...», va dir amb veu entretallada.

A més, Merche va recordar alguns dels moments que va viure al costat de Casademunt. «Era un autèntic espectacle, com a artista i com a persona. Ell moltes vegades em deia: ‘Merchita, ¿ets a casa? Vinc cap allà’. Em revolucionava la casa, era alegria, aire fresc...», va afirmar.