Amb la pauta completa

David Bisbal anuncia que ha donat positiu en Covid: «Animo la gent que no abaixi la guàrdia»

El cantant ha hagut de traslladar la data del seu concert final a Barcelona

David Bisbal anuncia que ha donat positiu en Covid: «Animo la gent que no abaixi la guàrdia»
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El cantant David Bisbal ha anunciat aquest dimecres que ha donat positiu en Covid en un control sanitari que s’ha realitzat quan ha arribat a Madrid, abans de participar en el programa televisiu ‘La Voz Kids’ (Antena 3). El cantant d’Almeria es trobava de gira pels Estats Units i havia rebut la pauta completa de la vacuna contra el coronavirus.

«Els sanitaris em diuen que estic recuperant-me molt ràpidament, que la meva càrrega viral és ja baixa i, per tant, tinc esperança», ha explicat en un vídeo publicat a la xarxa social Instagram, en el qual ha confirmat que no reprendrà la seva agenda de treball fins que no doni negatiu en Covid.

L’artista, de 42 anys, s’ha mostrat afligit perquè el seu positiu li ha coincidit amb la gravació de la semifinal de la setena edició de ‘La Voz Kids’, en la qual participa com a ‘coach’ juntament amb Aitana, Sebastián Yatra i Pablo López, i amb el seu concert final de la gira ‘En tus planes’ que Bisbal tenia pensat tancar el pròxim 6 de novembre al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Canvi de dates

Notícies relacionades

Referent a això, el cantant ha revelat que el concert a la capital catalana traslladarà la seva data al 25 de novembre. «Us hi espero a tots. Serà l’últim concert de la gira», ha reiterat. Finalment, Bisbal ha assegurat que sempre ha sigut «molt respectuós i molt pulcre» amb les mesures de la Covid.

«Tinc la meva pauta completa al 100 per 100. No ens indica que tinguem la seguretat d’estar exempts de contagiar-nos», ha avisat, mentre ha animat la gent «que no abaixi la guàrdia i que es protegeixi el màxim possible».