‘Top’ enamorada

Desiré Cordero, la nòvia «feliç» de Mario Casas, desfila a Barcelona

La Miss Espanya 2014, ‘influencer’ del moment i l’últim amor de l’actor gallec torna a la passarel·la de la mà de Pronovias, a la gala de la Barcelona Bridal Fashion Week

Desiré Cordero, la nòvia «feliç» de Mario Casas, desfila a Barcelona

PRONOVIAS

4
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Desiré Cordero és la noia del moment. La sevillana que es va emportar el títol de Miss Espanya el 2014, que el mateix any va quedar desena del concurs Miss Univers, que ha treballat per a Victoria’s Secret o Maybelline, i que ha sigut portada de ‘Harper’s Bazaar’ o ‘Elle’, torna a la feina després d’uns mesos d’aturada per la pandèmia. Una de les belleses pàtries més espectaculars assegura trobar-se «feliç i plena», no només per tornar a tenir «els nervis que es tenen abans de cada desfilada, i més ara, després de tants mesos», sinó perquè des d’aquest agost està feliçment enamorada de l’actor Mario Casas, que als 35 anys hauria deixat de cotitzar en el club dels solters d’or.

Ho ha confirmat sense negar-ho la model de 28 anys, amb un somriure forçat, en una trobada amb la premsa celebrada al migdia a la Boutique de Pronovias de la Rambla de Catalunya, on s’ha emprovat un dels espectaculars vestits de núvia (el model ‘Misty’ de la col·lecció ‘Òpera’, de tall sirena amb escot de cor i esquena destapada) triats per a la desfilada de la gala solidària que la Barcelona Bridal Fashion Week ha organitzat al vespre a la Font Màgica de Montjuïc, amb la presència d’una vintena de firmes líders del sector, dissenyadors i empresaris. El propòsit de la cita –’The new beginning’ (el nou començament)– no és només impulsar una indústria puntera al país després del difícil període de la pandèmia, sinó recolzar el projecte ‘Stop Child Marriage’, contra el matrimoni infantil de l’oenagé Save the Children.

Fan de les pel·lis de Casas

L’ambaixadora de Pronovias, que va començar en el modelatge a l’agència Doble Erre, de la coneguda Raquel Revuelta, diu haver «après amb el temps a salvaguardar el que és privat» i explicar només el que toca, per això al sentir una pregunta sobre el protagonista d’‘El inocente’ (Netflix) o ‘No matarás’, pel·lícula per la qual l’actor gallec ha guanyat un Goya aquest any, només respon amb un «soc feliç». I, tot i que coneix la seva filmografia, no sabria dir quina és la seva interpretació preferida. «És que són totes molt bones i totes diferents. I totes tenen alguna cosa», reflexiona.

Pot ser que el seu fort no sigui la crítica, però no descarta en un futur provar en la interpretació, l’especialitat del seu xicot. L’atreu «des de petita», però després de tants mesos d’aturada prefereix reforçar ara la seva faceta a les passarel·les. Per sort, la ‘influencer’ no ha fet res més que créixer en els últims mesos. A Instagram, on explica el seu dia a dia, viatges, feina, els exercicis de càrdio i ‘muay thai’ (boxa tailandesa) que fa per mantenir a ratlla el 90-61-91, ha afegit milers de seguidors més des que ‘Semana’ va publicar unes fotos en què es veia entrar la model a l’apartament de Casas, i ‘¡Hola!’ va enxampar la parella passejant junts amb patinet i compartint petons i abraçades. Entre els seus més de 283.000 fans hi ha un tal @mario_houses que li va dibuixant cors d’incògnit en cada ‘post’.

Currículum amorós

Notícies relacionades

Per a cap dels dos és la seva primera relació, ni de bon tros, però sí que aquesta vegada els dos han canviat d’estil. Fins ara Casas solia pescar en aigües interpretatives i escollia els seus amors al set de rodatge. Així va ser amb Amaia Salamanca, María Valverde, Berta Vázquez, Blanca Suárez i la també actriu francesa Déborah François, amb qui ho va deixar la primavera passada. Per la seva banda, Cordero, amb un currículum en què també afirma formar part de l’àrea digital de l’agència de publicitat NOA-IN, fins ara s’havia fixat més en el món del futbol. Tot i que és del «Betis ‘manquepierda’», el seu primer nòvio famós va ser Álvaro, el fill de l’exseleccionador nacional Fernando Hierro. Això va ser el 2015, un any abans que se la relacionés amb l’exjugador del Betis Enzo Rennella, i amb Cristiano Ronaldo, quan aquest encara no sabia res de Georgina Rodríguez. El que sí que és veritat és que va sortir amb Joaquín Correa, ‘el Tucu’, de la Lazio, i fins i tot es va mudar a Roma el 2019 per estar més a prop. Però abans de la pandèmia ja havia tornat sola a Espanya.

Ara, Cordero insisteix que està «en un moment molt bo» i admet que li «encantaria» casar-se algun dia. «És una cosa que em fa molta il·lusió», confessa. Però aclareix: «És una cosa que vull en el futur i m’agradaria casar-me a la platja i de blanc, per descomptat, però no de moment...». [Uf, sospiren les fans de Casas]