Acèrrima «creient»

Demi Lovato, la defensora dels extraterrestres

La cantant i actriu, que presenta una sèrie sobre ovnis i marcians, vol que deixem d’utilitzar el terme ‘alien’, perquè el considera «despectiu»

Demi Lovato, la defensora dels extraterrestres

YOUTUBE / PEACOCK

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Demi Lovato acaba d’estrenar una docusèrie sobre extraterrestres als EUA. Es diu ‘Unidentified with Demi Lovato’, en què junt amb el seu millor amic, Matthew Scott Montgomery, i la seva germana, Dallas Lovato, investiga la presència d’aquests éssers i d’ovnis a la Terra. L’exnoia Disney, que fa poc va revelar que s’identificava amb el gènere binari, ha confessat que des de petita ha cregut en l’existència d’éssers d’altres planetes, fins al punt que creu que dir-los «alienígenes» és «despectiu».

La sèrie, disponible de moment a la plataforma Peacock i només als EUA, consta de quatre capítols en els quals l’actriu i cantant, de 29 anys, intenta desentranyar els misteris entorn dels marcians. Assegura Lovato que és una «creient» dels ovnis des que té ús de raó, i que la sèrie intenta allunyar-se de les representacions negatives dels extraterrestres.

Segons la protagonista del documental ‘Dancing with the devil’, en el qual va tenir l’«oportunitat de dir la veritat» (els seus problemes d’addicció i trastorns alimentaris des de la seva etapa d’estrella infantil), els éssers d’altres planetes no pretenen fer mal als humans. «Realment crec que si hi hagués una cosa allà fora que ens volgués fer això, ja hauria passat. També crec que si hi ha civilitzacions que tenen consciència en altres dimensions, cosa que els ha donat la tecnologia per poder viatjar per l’espai, crec que no busquen més que trobades i interaccions pacífiques. Perquè, com vaig dir, si volguessin que ens en anéssim, ¡ens en hauríem anat fa molt temps!», argumenta l’artista, que també ha fet la següent sorprenent petició: «Crec que hem de deixar d’anomenar-los ‘aliens’, perquè aquest és un terme despectiu per a qualsevol cosa. Per això m’agrada anomenar-los ‘E.T.’, és un petit detall».

Un terme discutit als EUA

I és que als EUA la paraula ‘alien’ (‘alienígena’) també s’utilitza per als immigrants que venen de fora, d’altres països, i s’ha convertit en un terme controvertit i deshumanitzant.

Notícies relacionades

La finalitat últim d’aquests capítols és «fer d’aquest món un lloc de progrés i més obert».

Fa tan sols dues setmanes la cantant va explicar a l’E! News que fa un temps va veure un ovni. El succés es va produir quan passejava amb Montgomery i la seva germana pels voltants del Parc Nacional Joshua Tree, a Califòrnia (EUA). L’objecte volador no identificat era «blau i flotava sobre el terra», a 15 metres d’on era ella i a 4 metres d’altura. «Va ser una experiència bonica i increïble», va assegurar Lovato al portal. «Tenia una sospita i de sobte aquesta sospita es va confirmar», va remarcar. Precisament, aquest albirament va ser el germen del programa que ara presenta. «Des d’aleshores vaig començar a investigar més sobre el tema. Estàvem mirant les estrelles i vam intentar elaborar un protocol per fer aquests contactes. De sobte, alguna cosa va aparèixer sobre nosaltres. Llums enormes van fer un signe d’interrogació al cel», explica Lobato.