Amor sense embuts

Rosalía i Rauw Alejandro confirmen la seva relació i posen fi als rumors

El 28è aniversari de la diva catalana ha sigut l’excusa perquè les dues estrelles comparteixin fotos junts plenes de complicitat

Rosalía i Rauw Alejandro confirmen la seva relació i posen fi als rumors

INSTAGRAM

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Rosalía ha aprofitat la celebració del seu 28è aniversari, el 25 de setembre passat, per regalar a tots els seus fans un àlbum de fotos molt especial, amb imatges de la celebració, amb molts globus, pastissos, amics i molt, molt amor. Fins ara era un rumor a veus, però gràcies a aquest reportatge de vuit instantànies que ha compartit a Instagram la de Sant Esteve Sesrovires ha fet oficial que el que ocupa el seu cor no és cap altre que l’estrella de hip-hop Rauw Alejandro, l’artista porto-riqueny, també de 28 anys, i autor de la cançó de l'estiu la lletra de la qual es deia que estava dedicada a l’artífex d’‘El mal querer’. «‘Aceleraste mis latidos... y es que me gusta todo de ti’», repeteix la tornada de ’Tot de ti’.

Tot i que fins ara Rosalía sempre ha sigut molt discreta amb la seva vida personal i les seves anteriors relacions –se sap que en el passat va sortir amb C. Tangana, en la mateixa època que va publicar amb el madrileny el duet ‘Antes de morirme’– l’artista sembla haver-se decidit a obrir-se. «‘Libra y bendecida’», ha escrit la catalana en el seu perfil social, en el qual no li ha importat pujar moments d’intimitat i complicitat amb el seu actual company, el qual tan sols fa uns mesos es va relacionar amb l’actriu Ester Expósito.

Per la seva part, el cantant, el nom real del qual és Raúl Alejandro Ocasio Ruiz (San Juan, 10 de gener de 1993), també ha volgut felicitar Rosalía, i confirmar també el festeig, publicant en el seu Instagram set imatges i una romàntica dedicatòria: «Tot i que se’n vagi el sol amb tu el dia mai acaba, feliç aniversari bebè», amb ‘emojis’ de cors i pastissos.

’Afrodisíaco’ els va unir

Tot i que la seva gran il·lusió hauria sigut dedicar-se al futbol, i va arribar als EUA amb una beca per dedicar-se a aquest esport, al final va acabar al món de la música i el ball (com els seus pares, que són guitarrista i corista, respectivament), a la qual es dedica des del 2014, si bé fins al 2020 no va gravar el seu primer disc d’estudi ‘Afrodisíaco’, amb les col·laboracions d’Anuel AA, J Balvin, Zion & Lennox o Sech, entre d’altres. La seva relació amb Rosalía va començar precisament amb aquest disc, ja que la catalana el va ajudar a la producció del treball.

Notícies relacionades

A més, Rosalía té unes breus participacions en dos temes, ‘Dile a él’ i ‘Strawberry Kiwi’’. De la primera cançó és coautora i coproductora, a part que al final se la identifica en els cors (i en els crèdits). En la segona, també se sent al principi un riure que sembla la de la cantant. 

Però la fama mundial li ha arribat aquest estiu, en el qual ha col·locat ‘Todo de ti’ en gairebé totes les ràdios i pistes de ball. El tema ha aconseguit sis discos de platí als EUA, quatre a Espanya i múltiples discos d’or, alguns a l’Argentina o Mèxic. Després d’aquest gran èxit ha llançat el seu segon àlbum d’estudi, ‘Viceversa’.

Temes:

Rosalía