Pelé surt de l’uci després de 10 dies ingressat

Pelé surt de l’uci després de 10 dies ingressat

AFP

1
Es llegeix en minuts

El llegendari Pelé, de 80 anys, ha deixat aquest dimarts la unitat de cures intensives en què estava ingressat des de feia una setmana i mitja, després d’una operació al còlon per un tumor sospitós, ha informat el centre mèdic que l’atén a São Paulo.

«El pacient Edson Arantes do Nascimento presenta una bona condició clínica i ha rebut l’alta de la unitat de cures intensives (uci). Es mantindrà, a partir d’ara, en recuperació en una habitació», ha indicat l’Hospital Israelita Albert Einstein en un comunicat.

‘O Rei’ estava en aquesta unitat especial des del dissabte 4 de setembre, quan el van operar per un tumor al còlon que li va ser detectat durant unes revisions rutinàries. Els metges havien dit que esperaven traslladar l’exfutbolista a una habitació dimarts passat, però ha acabat fent-ho una setmana després.

Notícies relacionades

Una de les seves filles, Kely Nascimento, va assegurar la vigília que el tres vegades campió del món (1958, 1962, 1970) estava «llest per deixar l’uci». «S’està recuperant bé de la cirurgia. Està sense dolor, de bon humor (¡¡Està una mica irritat perquè només pot menjar gelatina, però hol superarà!!)», va assenyalar en to de broma al seu compte d’Instagram.

Kely Nascimento va acompanyar el seu missatge amb una foto d’una aparent videotrucada amb l’astre, en què es mostra Pelé esbossant un mig somriure i amb gest alegre. Aquesta va ser la primera imatge de l’exjugador, que el 23 d’octubre farà 81 anys, des que va ser internat al prestigiós hospital paulista.